Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Alla jobbar väldigt hårt”

Tisell: ”Alla jobbar väldigt hårt”

Publicerat

Nybro Vikings har visat fin form i inledningen av Allettan med tre raka segrar i bagaget. Under onsdagskvällen väntar länskollegan Vimmerby HC på bortais.

Datum: Onsdag den 15 december
Nedsläpp: 19.00
Arena: Vimmerby Ishall
Livesändning: Matchen livesänds via Vimmerbys livesändning!

Hemsidan tog ett snack med Huvudtränare Mikael Tisell:

Tredje raka segern kom senast mot Väsby. Hur summerar du matchen?

– Vi kom ut bra i den första perioden tycker jag. Väsby tar sedan över och har matchen i slutet av första perioden och inledningen av den andra perioden. Vi kommer sedan tillbaka och när de också får ett matchstraff så kopplar vi greppet som de ej kommer ur. Vi gör några fina mål och spelar stabilt.

Tre matcher spelade med 14 mål framåt och endast 2 insläppta bakåt samt ett starkt spel i special teams. Det är fina siffror i inledningen?

– Det är frukten av att alla jobbar väldigt hårt, både på träning och match. Just nu kuggar det i för oss, om vi tappar puck så gör alla slitjobbet för att ta tillbaka pucken. Vi har också fler spelare som fått igång produktionen i Allettan, vi gör mål i bra lägen i matcherna och alla bidrar.

Nästa match väntar mot länskollegan Vimmerby, två lag som känner varandra väl. Tankar inför matchen?

– Vi behöver fortsätta på inslagen väg och spela vår hockey på ett smart sätt. Vi ska hantera deras sätt att spela och få igång vårt spel. Det kommer krävas en krigarinsats.

Till sist, vad är status i truppen?

– Niklas Dahlberg rehabar en underkroppsskada. Sebastian Borg är tillbaka från sjukdom. Marcus Lundberg spelar även imorgon med Mörrum på lån. I övrigt tas matchtruppen ut under onsdagen.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!