Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

68500 kr

200000 kr

Tävling – Ta ut din laguppställning och vinn fina priser!

Tävling – Ta ut din laguppställning och vinn fina priser!

Publicerat

Bli huvudtränare i Nybro Vikings för en stund och sätt ihop dina femmor i kommande säsongs trupp. Det blir en sommartävling, med fina priser i potten, som kommer att pågå fram till slutet av augusti.

Ta över Mikael Tisells arbete för en stund och sätt ihop hur du tycker att Nybro Vikings laguppställning ska se ut den kommande säsongen. Du ska via detta formulär ta ut två målvakter och fyra femmor. En av målvakterna kommer vara startande målvakt och varje femma ska bestå av två backar och tre forwards. Under de tre första träningsmatcherna mot Mörrums GoIS (19/8), Tingsryds AIF (24/8) och IF Troja/Ljungby (25/8) kommer spelarna att samla på sig poäng.

I nuläget har Nybro Vikings två målvakter, sju backar och tio forwards på kontrakt. Alla spelare i truppen måste användas en gång i din laguppställning. För att fylla fyra femmor så saknas det en back och två forwards. På de tre platserna ska du istället namnge ”Nyförvärv 1”, ”Nyförvärv 2” och ”Nyförvärv 3” – dessa placeras ut precis som övriga spelare och får poäng genom att Nybro Vikings lottar fram vem av kommande nyförvärv som blir nummer 1, 2 eller 3.

Så får din laguppställning poäng

Din laguppställning ska bestå av femma 1, femma 2, femma 3 och femma 4. De spelare som du placerar i femma 1 kommer få sina poäng gånger fyra. De spelare som du placerar i femma 2 kommer få sina poäng gånger tre. De spelare som du placerar i femma 3 kommer få sina poäng gånger två. De spelare som du placerar i femma 4 kommer få sina poäng gånger ett. Exempel: Du har placerat spelare X i femma 1 och han gör ett mål och ett assist i en av matcherna. Det betyder då två poäng för målet och ett poäng för assisten, totalt tre poäng som gångas med fyra eftersom han var placerad i femma 1 vilket blir totalt tolv poäng.

I din laguppställning ska det också väljas en lagkapten som får sin poängskörd gånger två. Tips! Placera din valda lagkapten i femma 1.

Mål = 2 poäng
Assist = 1 poäng
Utvisning 2 min = Minus 1 poäng
Enskild utvisning mer än 2 min = Minus 3 poäng
Startande målvakt = 2 poäng
Hållen nolla målvakt = 3 poäng
Mindre än 2 insläppta målvakt = 1 poäng

Kostnad för medverkan och priser att vinna

– Dela inlägget för att få fler med i tävlingen och hjälp föreningen få ännu fler följare i sociala medier.

– Fyll i formuläret för att delta och betala in 150 kr till swish 123 28 38 217 eller Bankgiro 356-5439. Märk med sommartävling.

– Tävlingen pågår till och med 25 augusti. Redan den första veckan i augusti kommer utlottning ske av en bilweekend från Liljas Bil i Nybro. Alla som har betalat in 150 kr och skickat in sin laguppställning är med i utlottningen.

– Den första veckan i september kommer sedan tre vinnare att presenteras som har fått ihop flest poäng med sin laguppställning. Förstapris är en spektakulär och unik Pilen Cykel i Nybro Vikings färger (värde 10 000 kr) som är skänkt av Sams Cykel och Motor i Nybro. Andrapriset är en signerad replicatröja och tredjepriset blir två biljetter till första seriematchen på hemmais i Liljas Arena (tredjepriset förutsätter att publik är tillåtet och att alla säsongskortstagare får plats). Glöm ej att medverkan kostar 150 kr som betalas till swish 123 28 38 217 eller Bankgiro 356-5439. Märk med sommartävling.

Nybro Vikings hoppas på många deltagare och att det ska bli en rolig tävling!