Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tävling – Sista chansen att ta ut din laguppställning och första vinnaren är dragen!

Tävling – Sista chansen att ta ut din laguppställning och första vinnaren är dragen!

Publicerat

Bli huvudtränare i Nybro Vikings för en stund och sätt ihop dina femmor i kommande säsongs trupp. Det är en tävling med fina priser i potten och sista chansen att medverka är innan den första träningsmatchen som spelas torsdag 19 augusti.

Ta över Mikael Tisells arbete för en stund och sätt ihop hur du tycker att Nybro Vikings laguppställning ska se ut den kommande säsongen. Du ska via detta formulär ta ut två målvakter och fyra femmor. En av målvakterna kommer vara startande målvakt och varje femma ska bestå av två backar och tre forwards (femma 4 ska bestå av fyra forwards). Under de tre första träningsmatcherna mot Mörrums GoIS (19/8), Tingsryds AIF (24/8) och IF Troja/Ljungby (25/8) kommer spelarna att samla på sig poäng.

Nybro Vikings trupp är fulltalig med två målvakter, åtta backar och tretton forwards. Alla spelare i truppen måste användas en gång i din laguppställning, femma 4 ska bestå av fyra forwards. Du som har skickat in din laguppställning enligt tidigare upplägg har rätt till att ändra din laguppställning, du skickar in den på nytt via formuläret.

Så får din laguppställning poäng

Din laguppställning ska bestå av femma 1, femma 2, femma 3 och femma 4. De spelare som du placerar i femma 1 kommer få sina poäng gånger fyra. De spelare som du placerar i femma 2 kommer få sina poäng gånger tre. De spelare som du placerar i femma 3 kommer få sina poäng gånger två. De spelare som du placerar i femma 4 kommer få sina poäng gånger ett. Exempel: Du har placerat spelare X i femma 1 och han gör ett mål och ett assist i en av matcherna. Det betyder då två poäng för målet och ett poäng för assisten, totalt tre poäng som gångas med fyra eftersom han var placerad i femma 1 vilket blir totalt tolv poäng.

I din laguppställning ska det också väljas en lagkapten som får sin poängskörd gånger två. Tips! Placera din valda lagkapten i femma 1.

Mål = 2 poäng
Assist = 1 poäng
Utvisning 2 min = Minus 1 poäng
Enskild utvisning mer än 2 min = Minus 3 poäng
Startande målvakt = 2 poäng
Hållen nolla målvakt = 3 poäng
Mindre än 2 insläppta målvakt = 1 poäng

Kostnad för medverkan och priser att vinna

– Fyll i formuläret för att delta och betala in 150 kr till swish 123 28 38 217 eller Bankgiro 356-5439. Märk med sommartävling. Tävlingen pågår till och med 25 augusti.

– Den första veckan i september kommer tre vinnare att presenteras som har fått ihop flest poäng med sin laguppställning. Förstapris är en spektakulär och unik Pilen Cykel i Nybro Vikings färger (värde 10 000 kr) som är skänkt av Sams Cykel och Motor i Nybro. Andrapriset är en signerad replicatröja och tredjepriset blir två biljetter till första seriematchen på hemmais i Liljas Arena (tredjepriset förutsätter att publik är tillåtet och att alla säsongskortstagare får plats). Glöm ej att medverkan kostar 150 kr som betalas till swish 123 28 38 217 eller Bankgiro 356-5439. Märk med sommartävling.

Vinnare av en bilweekend från Liljas Bil i Nybro är Björn Hagblom. Nybro Vikings säger stort grattis till Björn och vinsten kan hämtas på kansliet i Liljas Arena från och med tisdag 24/8.