Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tack Nicklas Vikström!

Tack Nicklas Vikström!

Publicerat

Säsongen 98/99 anlände en 24-årig Skelleftebo till Nybro för att spela ishockey. Det var Nicklas Vikström vars flytt gick från Clemensnäs HC till Nybro IF. Det blev två säsonger i Nybro innan karriären gick vidare till Åseda där den sedermera avslutades 2003.

Men i Nybro blev Nicklas kvar.

De kommande åren var Nicklas en mycket viktig del av föreningen som ledare. Säsongen 16/17 inleddes tränarkarriären på seniornivå i Nybro Flames. Sejouren i Flames blev endast ettårig och därefter har det återigen varit Nybro Vikings för hela slanten. Nicklas Vikström har varit en oerhört värdefull del på resan mot att bli ett etablerat topplag. Nicklas har varit en pålitlig assisterande tränare, oerhört omtyckt av så väl spelartrupp som förening och kommer så att förbli också i framtiden.

Dock kommer inte Nicklas Vikström att vara assisterande tränare den kommande säsongen utan föreningen kommer att rekrytera en ny person till den rollen. Nybro Vikings vill rikta ett stort tack till Nicklas Vikström för hans viktiga arbete i representationslaget och hoppas naturligtvis att vi får se Nicklas i en annan roll hos oss i framtiden.

Tack Nicklas!