Till toppen
Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Tack för allt, Sebastian Borg!

Tack för allt, Sebastian Borg!

Publicerat

Sebastian Borg anslöt till Nybro Vikings från Vallentuna inför säsongen 2016/2017. Nu står det klart att det inte blir någon fortsättning i Nybro Vikings.

Sebastian Borg har tillhört Nybro Vikings de sju senaste säsongerna. Sebastian var starkt bidragande till avancemanget från Hockeyettan till Hockeyallsvenskan. Med 282 matcher och 190 poäng i Nybrotröjan, fördelat på 55 mål och 135 är Sebastian Borg en hjälte i föreningen som för alltid kommer att ha en viktig del i vår historia.

Sebastian Borg har varit en publikfavorit och har haft en stor betydelse för klubbens resa under dessa 7 år tillsammans. Nu står det dock klart att Sebastian Borg inte kommer att spela vidare i Nybro Vikings kommande säsong.

– Sebastian är en fantastisk människa som har bidragit stort både på och utanför isen under många säsonger i föreningen. Jag vill tacka Sebastian för allt han gjort för Nybro Vikings och önskar honom allt gott i framtiden, säger Rasmus Aro, sportchef i Nybro Vikings.

I Nybro Vikings och Liljas Arena kommer Sebastian Borg för alltid vara ihågkommen som en av de hjältar som tog klubben tillbaka till Hockeyallsvenskan.