Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Summering av Klubbhjärta – Special Edition

Summering av Klubbhjärta – Special Edition

Publicerat

Nybro Vikings har summerat Kampanjen Klubbhjärta – Special Edition som påbörjades i lördags. Det är ett fantastiskt resultat vi har att redovisa och föreningen har också lottat fram vinnare till att haka på laget till Östersund!

Nybro Vikings är stolta över att presentera att medlemmar, supportrar, sponsorer etc. tillsammans har samlat ihop 70 940 kr som stödjer föreningens kostnad för att kunna flyga till Östersund under lördagen. Flyget lyfter vid 09.00 från Kalmar Flygplats och landar runt 10.30 i Östersund. Efter matchens slut lyfter sedan planet vid 20.30 hemåt mot Kalmar Flygplats och beräknas landa runt 22.00. Stort tack!

Det är väldigt många som har bidragit till resan och det är Nybro Vikings väldigt tacksamma för. Som utlovat har föreningen lottat fram och kontaktat två vinnare som också får ta med sig varsin medpassagerare. Vinnarna blev Tony Thorén och Jessica Thulin – Stort Grattis!

Vinnarna är kontaktade och kommer att följa med på resan.