Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Succé i premiären för Tjejhockey – Ny chans på söndag!

Succé i premiären för Tjejhockey – Ny chans på söndag!

Publicerat

Vilken succé det blev! I söndags deltog drygt 40 tjejer på Nybro Vikings första Prova På träning och på söndag den 27 mars finns en ny möjlighet!

I söndags anordnade Nybro Vikings prova på-träning endast för tjejer och det blev succé! Hela 40-talet tjejer på plats! Vi kommer att träna igen redan nu på söndag den 27 mars klockan 12.15 – 13.30. Vi tror och hoppas att alla hade det riktigt roligt och är fortsatt nyfikna.

Det är bara att komma ner på utsatt tid men vi skulle uppskatta om ni anmälde intresse på förhand till niklas.gottschlich@nybrovikings.com så blir det enklare för ledarna att planera träningen. Behöver ni låna skydd? Skriv gärna med ålder, längd och skridskostorlek så försöker vi pussla ihop det. Vi har tillsammans med god vilja från våra supportrar och ett samarbete med Fritidsbanken i Kalmar löst en hel del skridskor och skydd för de som inte har och vill prova.

OBS! Vi har endast ett antal låneutrustningar och kan kanske inte förse alla. Vi vill därför be er att i bästa möjliga mån ordna med egen utrustning. Vi välkomnar alla åldrar, barn som vuxna. Nybro Vikings hoppas kunna planera in ytterligare två tider redan denna säsongen om isschemat tillåter. Förhoppningsvis är intresset stort och vi kan då arbeta mot att ha en träningsgrupp endast för tjejer på plats till säsongsstarten 2022/2023. Det hade varit fantastiskt!

Nybro Vikings kommer att utvärdera intresset efter dessa två till fyra prova på-omgångar och se vad vi kan bygga vidare på när vi summerar säsongen i vår och sommar. Tjejer i alla åldrar oavsett förkunskaper är välkomna att komma och testa. Varmt Välkomna!

Här finns ett antal bilder från premiären: