Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Strömgren: ”Vi har en jäkla fart som vi ska bygga vidare på”

Strömgren: ”Vi har en jäkla fart som vi ska bygga vidare på”

Publicerat

Under onsdagskvällen är det dags för match igen och Nybro Vikings ska återigen möta Hockeyallsvenskt motstånd under försäsongen. Det är Västerviks IK som står för motståndet på bortais.

Datum: Onsdag den 15 september.
Nedsläpp: 18.00. OBS! Tiden.
Arena: Plivit Arena.
Livesändning: Matchen sänds via Expressen Play och via Barometerns sändning.

Fredrik Strömgrens tankar inför matchen:

Det blev seger senast mot KRIF Hockey, vad säger du om insatsen i den matchen?

– Vi startade återigen matchen på en för låg nivå som vi inte ska ligga på, men i andra perioden och framförallt den tredje perioden tog vi över matchen tycker jag. I tredje perioden visar vi vilken nivå vi kan hålla så det blev ett skönt avslut. Alltid roligt att vinna också!

Vilka bitar i spelet fungerar bra och vad kan bli bättre?

– Jag tycker att vi bitvis visar att vi har en jäkla fart och det är något vi ska bygga vidare på och utnyttja ännu mer. Nu blev de också lite islossning mot KRIF i sista perioden så de var skönt. Tidigare matcher har vi skapat mycket men haft svårt att trycka dit pucken bara!

Match mot Västervik väntar, vad vill du se från laget i den matchen?

– Jäkligt kul att få möta Västervik som vi vet är väldigt bra även på Allsvensk nivå. Vi ska pröva hålla ett tight försvarsspel, minimera egna misstag och även utnyttja våra lägen framåt!

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!

På skadelistan har Nybro Vikings Viktor Bolin och Janne Väyrynen. Markus Västilä vilar på grund av en lättare känning. Övriga spelare är tillgängliga.