Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Strömgren: ”Vi är revanschsugna”

Strömgren: ”Vi är revanschsugna”

Publicerat

Nybro Vikings tog en viktig seger under onsdagskvällen. På fredagskvällen väntar en ny bortamatch och ytterligare en viktig match när Allettan Södra närmar sig slutskedet, denna gång är det HC Dalen som står för motståndet.

Datum: Fredag 25 februari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Smedjehov
Livesändning: Matchen sänds via Dalens livesändning!

Hemsidan tog ett snack med centern Fredrik Strömgren:

En viktig seger under onsdagskvällen mot Hanviken. Vad säger du om matchen?

– En väldigt skön seger även om det var långt ifrån vår bästa match. Men någonstans så får man nöja sig med det ibland för det är ju trots allt poängen som är viktigast. Hanviken var desperata i sin jakt på slutspelsplats så det var skönt att vi kunde hålla undan.

Näst på tur väntar HC Dalen på bortais. Tankar inför den matchen?

– Vi är sjukt revanschsugna efter de två senaste matcherna mot Dalen så jag hoppas vi kan studsa tillbaka till vårt grundspel och göra en bra match. Spelar vi som vi kan så har vi stor chans att ta med oss poäng därifrån.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!

I Nybro Vikings trupp kommer Niklas Dahlberg göra comeback efter en lång tids frånvaro. Markus Västilä är ej tillgänglig på grund av sin underkroppsskada. Simon Hansson är tillbaka efter en lättare överkroppsskada och även Juho Liuksiala är tillbaka i spel. Janne Väyrynen tränar på is men är ej redo för match.