Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Storpublik på Vikings Ispremiär

Storpublik på Vikings Ispremiär

Publicerat

Under måndagskvällen var det Ispremiär för Nybro Vikings representationslag i Liljas Arena. Det var en välbesökt ispremiär med drygt 700 åskådare på plats!

På isen inleddes kvällen med presentation av samtliga spelare och ledare i Nybro Vikings representationslag. Glenn Adolfsson höll som vanligt i taktpinnen och presenterade spelare efter spelare som alla fick ta emot publikens jubel. Dessutom fick utespelarna lägga varsin straff mot målvakterna Robin Johansson och Pontus Eltonius. Efter presentation och straffar följde en kortare uppvärmning och sedan drygt en halvtimmes internmatch. Samtliga spelare fanns med på isen.

Nybro Vikings tackar kvällens besökare och hälsar också varmt välkomna till den första träningsmatchen som spelas mot IF Troja/Ljungby onsdag den 17 augusti kl. 19.00 i Liljas Arena. Vi återkommer med biljettinformation och vad som gäller för träningsmatcherna under tisdagen.

Se hela livesändningen från Ispremiären här: