Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Slutspelshockey i Liljas Arena – Boka din biljett!

Slutspelshockey i Liljas Arena – Boka din biljett!

Publicerat

Nybro Vikings blev seriesegrare i Allettan Södra och har säkrat en plats i Hockeyettans Semifinal. Vikings inleder på bortais på tisdagen den 29 mars innan returmötet i Liljas Arena spelas fredag den 1 april. Motståndet blir klart den 27 mars, boka din biljett redan nu – Varmt Välkomna på Slutspelshockey i Liljas Arena!

Biljetterna finns att köpa här! Nybro Vikings inleder semifinalen på tisdagen den 29 mars på bortais. Vikings spelar hemmamatch i Liljas Arena fredag den 1 april kl. 19.00. Vid en eventuell tredje avgörande match spelas den i Liljas Arena på lördagen den 2 april.

Du är väl medlem i Nybro Vikings IF?
Som medlem i Nybro Vikings har du 20 kr i rabatt på entrépriset till samtliga Nybro Vikings hemmamatcher i Liljas Arena! Du blir medlem genom att klicka här! eller kontakta Nybro Vikings kansli via 0481 – 140 71 alt. info@nybrovikings.com.

I Slutspelet och en eventuell Kvalserie till Hockeyallsvenskan betalar alla åskådare entréavgift, det gäller också alla med säsongskort med undantag för de med Silver- eller Guldkort. Däremot gäller sittplatserna som vanligt för dig som har säsongskort. Om du inte har för avsikt att fortsätta använda din sittplats eller vid någon enstaka match inte kan gå så är Nybro Vikings tacksamma om du meddelar detta genom att mejla Johan Hermansson.

Förtydligande för er med säsongskort gällande Slutspelet och en eventuell Kvalserie till Hockeyallsvenskan:
BRONSKORT: Måste lösa entrébiljett. Sittplatsen behåller du.
SILVERKORT: Behöver INTE lösa entrébiljett utan har entré och sittplats i såväl Slutspelet och en eventuell Kvalserie till Hockeyallsvenskan.
GULDKORT: Behöver INTE lösa entrébiljett utan har entré och sittplats i såväl Slutspelet och en eventuell Kvalserie till Hockeyallsvenskan.

Följande priser kommer att gälla i Slutspel och ev. Kvalserie till Hockeyallsvenskan:
Ståplats Vuxen 150:-
Ståplats Vuxen (Medlemspris) 130:-
Ståplats Pensionär 130:-
Ståplats Pensionär (Medlemspris) 110:-
Ståplats Barn/Ungdom (15-19 år) 60:-
Ståplats Barn/Ungdom (0-14 år) Gratis

Sittplats Vuxen 200:-
Sittplats Vuxen (Medlemspris) 180:-
Sittplats Pensionär 180:-
Sittplats Pensionär (Medlemspris) 160:-
Sittplats Barn/Ungdom (15-19 år) 110:-
Sittplats Barn/Ungdom (0-14 år) 50:-

Tänk på att barn/ungdomar 0-14 år behöver en biljett för att säkerställa sin plats.