Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

133010 kr

200000 kr

Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Sittplatser snart slutsålda till semifinalerna: ”Otroligt stöd”

Sittplatser snart slutsålda till semifinalerna: ”Otroligt stöd”

Publicerat

På torsdagen den 16 mars vid 12.00 kommer det stå klart vilka Nybro Vikings kommer att få möta i semifinal. Men trots att man ännu inte vet vilka som kommer stå som motståndare i helgens matcher i Liljas Arena har trycket efter biljetter varit stort.

KÖP BILJETT TILL HELGENS SEMIFINALER GENOM ATT KLICKA HÄR!

Nu har drygt 1800 av 2380 biljetter sålts till lördagens semifinal och sittplatserna är i det närmaste helt slutsålda. Till söndagens match har drygt 1700 av 2380 biljetter sålts och där finns förvisso något fler sittplatser kvar till denna match men föreningen noterar ett ökat tryck de senaste två dagarna.

– Vi har haft fullsatt i de två senaste matcherna mot Kalmar HC och Visby/Roma och mycket tyder på att det kan bli fullsatt i Liljas Arena igen på lördag. Det skulle innebära fullsatt för tredje matchen i rad och det är ju otroligt vilket stöd våra supportrar visar, säger Kim Ahlqvist, klubbdirektör i Nybro Vikings.

– Vi har sett mot Kalmar såväl som mot Visby/Roma att många faktiskt blev utan biljett. Det tycker vi såklart är väldigt synd men vi är väldigt glada över att så många väljer att komma och stötta våra killar på plats. Den sjätte spelaren är ingen underdrift, i Liljas Arena är det fundamentalt, säger Kim Ahlqvist.

Så, Vikingsvänner – har ni inte säkrat er biljett ännu. Gör det omedelbart för att inte riskera att stå utan. Av erfarenhet vet Nybro Vikings att det på ingen tid alls kan gå från hundratals lediga platser kvar till slutsålt.

Säkra din biljett genom att klicka här.