Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Se Kvartsfinalen Live – Boka Er plats i Medlemsbaren

Se Kvartsfinalen Live – Boka Er plats i Medlemsbaren

Publicerat

På fredag den 9 april är det åter dags för Slutspelshockey i Liljas Arena. Nybro Vikings spelar kvartsfinal mot Visby/Roma och enligt nuvarande restriktioner så finns nu möjlighet att köpa Mat & Dryck-biljett till Medlemsbaren.

Medlemsbaren

Det kommer i samarbete med Nettans Mat att serveras Stekt Kulpotatis med en fin Köttbit till en kostnad av 295:- per person för dig med Säsongskort och 395:- per person för dig utan Säsongskort. Medlemskap/Säsongskort ska uppvisas på plats. Måltidsdryck ingår (alkoholfria alternativ) men givetvis är också baren öppen. Platserna är begränsade, först till kvarn gäller! Det är möjligt att bli medlem i samband med bokningen. Dörrarna till Medlemsbaren öppnar kl. 16.30 och maten serveras runt 17.00. OBS! Nedsläpp kl. 18.00.

OBS! På grund av rådande restriktioner krävs det att man bokar ett helt bord med 4 platser. Det går alltså inte att boka enskilda platser. Boka plats på Medlemsbaren med Mat & Dryck genom att mejla info@nybrovikings.com. Ange namn på samtliga som ska sitta vid bordet och betala via swish 123 28 38 217, märk med ”bokning medlemsbaren”. Det är först när betalningen är gjord som bordet är bokat. OBS! Vi ber er att notera att lokalen ska vara tömd senast 20.30 enligt restriktionerna som råder och det gäller även om matchen går till förlängning.

Om det spelas match även på lördagen 10 april släpps de biljetterna direkt efter fredagens match. Vid frågor gällande bokningen kan du ringa Johan Hermansson tel 070 482 35 70. Vi behöver din bokning senast torsdag 8 april 12.00.

Vikingssoffan

Vem får de två exklusiva platserna i Vikingssoffan? Ge dig själv chansen genom att delta enligt nedanstående instruktioner. Vi behöver din swish senast torsdag 8 april kl. 16.00 innan vi drar vinnaren!

Du swishar minst 75 kr till 123 28 38 217  (eller bankgiro 356-5439). För varje 75 kr får du en chans att vinna. Exempel: swishar du 150 kr har du två chanser, swishar du 225 kr har du tre. Viktigt! Ange ”Vikingssoffan” som meddelande.

Vinner man Vikingssoffan får man ta med sig en vän på hockey. Här sitter du bekvämt i vår biosoffa med såväl fällbara ryggstöd som uppfällbara benstöd. Det är också ”all inclusive” – alltså du behöver inte köpa något själv i kiosken. Vi levererar kaffe, läsk, godis och chips till dina platser. Tack för att du är med och stöttar Nybro Vikings. Du gör skillnad!

Läktaren

Nybro Vikings har lottat fram och kontaktat 4 säsongskortstagare samt 4 företag som kommer att se matchen från läktarplats.

Restriktioner för samtliga

– Alla måste sitta ned vid anvisad plats under hela matchen.
– Det är bordsservering som gäller för mat. Detta sker av föreningens personal.
– Baren är öppen hela matchen – serveras vid borden av föreningens personal.
– Det är viktigt att alla följer Folkhälsomyndighetens restriktioner, läs mer nedan.

Att tänka på

– Kom i god tid! Vid kö: Håll avstånd!
– Avstånd kommer att hållas mellan borden på Medlemsbaren.
– Vi ber dig undvika att lämna din plats om det ej är nödvändigt. Om du lämnar din plats ber vi dig att undvika tät kontakt med de övriga.
– Samtliga punkter gör vi för att undvika smittspridning och vi hoppas på er fulla förståelse.
– Respektera Folkhälsomyndighetens restriktioner och var rädda om varandra!