Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Se hit alla Tjejer – Prova På Hockey!

Se hit alla Tjejer – Prova På Hockey!

Publicerat

I ett första steg mot en Damsektion i föreningen anordnar Nybro Vikings prova på-träningar endast för tjejer under säsongen 2021/2022!

Vi kommer börja träna redan nu på söndag den 20 mars klockan 15.15 – 16.30 i Liljas Arena. Ytterligare ett träningstillfälle söndagen därpå den 27 mars klockan 12.15 – 13.30 är redan inplanerad i isschemat.

Nybro Vikings hoppas kunna planera in ytterligare två tider redan denna säsongen om isschemat tillåter. Förhoppningsvis är intresset stort och vi kan då arbeta mot att ha en träningsgrupp endast för tjejer på plats till säsongsstarten 2022/2023. Det hade varit fantastiskt!

Nybro Vikings kommer att utvärdera intresset efter dessa två till fyra prova på-omgångar och se vad vi kan bygga vidare på när vi summerar säsongen i vår och sommar. Tjejer i alla åldrar oavsett förkunskaper är välkomna att komma och testa.

Det är bara att komma ner på utsatta tider men vi skulle uppskatta om ni anmälde intresse på förhand till niklas.gottschlich@nybrovikings.com så blir det enklare för ledarna att redan till första gången planera träningen. Ledare för gruppen under provträningarna är Jarno Honkonen och Tobias Sandell.

OBS! Vi har endast ett fåtal låneutrustningar och kan kanske inte förse alla. Vi vill därför be er att i bästa möjliga mån ordna med egen utrustning.

Varmt Välkomna!