Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Se hit alla tjejer – Ny träning på söndag 10 april!

Se hit alla tjejer – Ny träning på söndag 10 april!

Publicerat

Succén rullar vidare! I ett par söndagar har det deltagit drygt 40 tjejer/omgång på Nybro Vikings Prova På träningar för tjejer och på söndag den 10 april finns en ny möjlighet.

I ett par söndagar har Nybro Vikings anordnat prova på-träningar endast för tjejer och det har varit en riktigt rolig succé! Hela 40-talet tjejer på plats på varje träningstillfälle än så länge. Vi kommer att träna igen redan nu på söndag den 10 april klockan 09.30-11.30. Vi tror och hoppas att alla hade det riktigt roligt och är fortsatt nyfikna.

Det är bara att komma ner på utsatt tid (gärna en stund innan så ni hinner få alla skydd på rätt plats) men vi skulle uppskatta om ni anmälde intresse på förhand till niklas.gottschlich@nybrovikings.com så blir det enklare för ledarna att planera träningen.

Behöver ni låna skydd? Skriv gärna med ålder, längd och skridskostorlek så försöker vi pussla ihop det. Vi har tillsammans med god vilja från våra supportrar och ett samarbete med Fritidsbanken i Kalmar löst en hel del skridskor och skydd för de som inte har och vill prova. OBS! Vi har dock endast ett antal låneutrustningar och kan kanske inte förse alla. Vi vill därför be er att i bästa möjliga mån ordna med egen utrustning. Vi välkomnar alla åldrar, barn som vuxna.

Nybro Vikings hoppas kunna planera in ytterligare två tider redan denna säsongen om isschemat tillåter. Förhoppningsvis är intresset stort och vi kan då arbeta mot att ha en träningsgrupp endast för tjejer på plats till säsongsstarten 2022/2023. Det hade varit fantastiskt! Nybro Vikings kommer att utvärdera intresset efter dessa tre till fyra prova på-omgångar och se vad vi kan bygga vidare på när vi summerar säsongen i vår och sommar. Tjejer i alla åldrar, barn och ungdomar, som vuxna, oavsett förkunskaper är välkomna att komma och testa. Varmt Välkomna!

Här finns ett antal bilder från andra träningen: