Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Schagerberg: ”Jäkligt kul med match igen”

Schagerberg: ”Jäkligt kul med match igen”

Publicerat

Nytt år och nya möjligheter! Nybro Vikings startar året med hemmamatch mot Skövde IK i Liljas Arena under onsdagskvällen. Det finns biljetter kvar att köpa, låt oss tillsammans starta en ny segerrad!

Datum: Onsdag den 5 januari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Publikrestriktioner: All information finns här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med backen Anton Schagerberg:

Första förlusten i Allettan kom senast mot Hanviken, hur summerar du matchen?

– Det var inte vår bästa match såklart, jag tycker ändå vi gör en ganska bra första period där vi tyvärr inte lyckas göra mål på våra chanser, men överlag är vi inte nöjda med den matchen.

Det var en hel del powerplay-lägen i dubbelmötet med Hanviken men ingen utdelning i det spelformatet, vad kan bli bättre i powerplay?

– Mycket handlar om att börja om lite och göra allt lite enklare, ta pucken till målet och vara en man mer än motståndarna där.

Det har blivit en bra start på Allettan men det är en lång serie och många matcher återstår. Vad är viktigt när serien är längre?

– Att komma ihåg att man inte kan spela på topp varje match så det gäller att hitta andra vägar att ta poäng på. Vi har en vältränad grupp och ett stabilt grundspel så en lång serie gynnar oss anser jag.

Årets första match väntar mot Skövde. Hur går tankarna inför matchen?

– Att det ska bli jäkligt kul med match igen efter ett litet uppehåll och att vi ska göra allt vi kan för att komma tillbaka till det spel vi hade före jul.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!

Truppläget i Nybro Vikings är enligt följande; Erik Lindström är avstängd i ytterligare 2 matcher. Niklas Dahlberg kör rehab för sin underkroppsskada. Markus Ruuskanen har påbörjat träning på is men är inte aktuell för spel ännu.