Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Säkra din biljett till kommande hemmamatcher

Säkra din biljett till kommande hemmamatcher

Publicerat

Nu finns möjligheten att säkra din biljett till de kommande hemmamatcherna för Nybro Vikings i Allettan Södra.

Från den 23 december är det återigen publikbegränsningar som drabbar Nybro Vikings hemmamatcher i Liljas Arena. Vad som gäller gällande biljetter finns nedan. Lösbiljetter finns att köpa här!

Säsongskort

Du som har ett säsongskort, privat eller via ett företag, kommer att kunna gå på alla hemmamatcherna i Liljas Arena under nuvarande restriktioner. Vi kommer dock att vara tvungna att placera ut alla säsongkortstagare med avstånd och således kommer du därför inte att ha din ordinarie sittplats. Vi gör allt vi kan för att alla ska bli nöjda och samtliga med säsongskort kommer att sitta på ordinarie sittplatssektioner A-F.

Privatpersoner kan se sin nya sittplats i Nybro Vikings appen. Vi är väldigt tacksamma om du med säsongskort (både privat och företag) som vet att du inte har möjlighet att använda din plats vid en eller flera matcher kontaktar Nybro Vikings kansli och meddelar detta så att vi kan utnyttja alla platser.

Allettankortet, Lösbiljetter och Upplevelsebiljetter

Under nuvarande restriktioner är publikkapaciteten drygt 800 personer i Liljas Arena. Ordinarie sittplatsläktare A-F är i stort sett tillägnad säsongkortstagare. Däremot kommer också Ståplats Klack och Ståplats Långsida att fungera som sittplats, det beror på att all publik måste vara sittande. På ståplats finns utmarkerade sittplatser med sittdyna till försäljning.

Säkra din plats i Liljas Arena för hela Allettan genom att köpa Allettankortet. Detta kort säljs för 800 kr för medlemmar och 1000 kr för icke medlemmar. Tänk på att sittplatserna är två och två vilket innebär att endast sällskap om två får köpa Allettankortet. Det gäller för de återstående tio hemmamatcherna i Allettan. Du köper Allettankortet genom att kontakta Johan Hermansson, tel 070 482 35 70 eller genom att maila johan.hermansson@nybrovikings.com.

Lediga lösbiljetter till varje hemmamatch finns som vanligt att köpa här! Det finns också möjlighet att köpa lösbiljetter i entrén i Liljas Arena vid matcherna men vi kan inte garantera att det finns plats.

Gällande upplevelsebiljetter måste dessa förhandsbokas genom att kontakta Nybro Vikings kansli. Om uppvisande av upplevelsebiljett sker utan förhandsbokning kan vi inte garantera att det finns plats.

Förtur resten av säsongen

Alla som har säsongskort eller Allettankort kommer ha förtur till eventuellt slutspel. Man kommer även ha förtur ut i fall att regeringen inför hårdare restriktioner. Våra säsongkortsinnehavare är alltid prioritet ett. Allettankort prioritet två och därefter lösbiljetter. Se därför till att säkra ett Allettankort.

Medlemsbaren Viking Bar

Medlemsbaren Viking Bar hanteras av Nybro Vikings stödförening Vikingarna, kontaktperson är Björn Mellström.

Restaurangen Arenahyllan

Kommer att användas till Matchvärdskap för samarbetspartners.

Barn och Ungdom

Barn och Ungdomar upp till och med 19 år har utan publikrestriktioner fri entré. Under nuvarande restriktioner kan vi tyvärr inte erbjuda detta utan de hänvisas till att köpa lösbiljetter.

Bortasupportrar

Bortasupportrar hänvisas till vårt kansli (0481-140 71) för bokning av platser. Dock har våra egna supportrar förtur till våra hemmamatcher.

Praktisk information

Utanför och inne i Liljas Arena finns personal som hjälper dig få din sittplats samt så att du hittar till denna. Vid frågor ber vi dig alltid att kontakta Nybro Vikings kansli i god tid innan matchen.

Vaccinationsbevis

Det gäller fortsatt krav på vaccinationsbevis för personer över 18 år. Du ska också kunna visa legitimation. Om du av medicinska skäl inte får ta vacciner så kan ett läkarintyg som styrker detta uppvisas istället.

Vid frågor är du givetvis välkommen att kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 – 140 71. Tack för visad förståelse!