Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Så var Try Out dagen för Hockeygymnasiet!

Så var Try Out dagen för Hockeygymnasiet!

Publicerat

Under fredagen den 18 november anordnade Nybro Vikings en fullspäckad tryout-dag för ungdomar som söker sig till Hockeygymnasium till nästa säsong.

Hela 26 nyfikna spelare började dagen på Åkrahällskolan med lunch, information och rundvandring i skolans lokaler. Därefter var det dags att åka till Liljas Arena där det först var rundvandring innan det var dags för dagens första träningspass lett av Jonny Ågren och Nicklas Wikström. Efter första träningspasset samlades alla, både spelare, föräldrar och ledare, uppe på Arenahyllan för att fylla på med energi med mat samt åter lyssna på information från föreningen och en presentation av staben kring juniorlagen.
Detta följdes av en genomgång för spelarna hur Nybro Vikings tränar i gymmet och sedan förberedelser för kvällens internmatch tillsammans med spelare från Nybro Vikings J18.

Hemsidan har lyssnat med Niklas Gottschlich om dagen.

– Verkligen jätteroligt att så många är intresserade och nyfikna av Nybro Vikings Juniorlag och vårt hockeygymnasium! Jag tror aldrig vi sett så stort intresse för hockeygymnasiet i Nybro tidigare. Vi är väldigt nöjda med dagen. Det blev en riktigt bra heldag där vi fick presentera en bra bild av både Nybro Vikings och Åkrahällskolan.

Nu börjar arbetet med att sammanställa och reflektera kring dagen. Samtidigt finns det fortsatt intresse för Nybro Vikings Juniorlag.

– Ja, precis. Det stämmer. Det är viktigt att vi ger snabb återkoppling till de som var här i fredags. Inte minst för att tacka så mycket för en väldigt spännande och rolig dag. Sedan kommer vi behöva inventera och utvärdera såklart, och det ska vi ge oss på i denna veckan. Sedan har vi några som av olika anledningar inte kunde på utsatt datum som frågat efter en möjlighet ett annat datum om att få komma och kolla läget hos oss i Nybro och samtidigt visa upp sig. Det är kul! Vi får se vart vi landar. Vi hoppas såklart att de som var här kände, precis som vi, att här i Nybro händer det grejer. Här kan man utvecklas i en bra miljö med bra ledare runt sig.