Till toppen
Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Ryker Leer lämnar Vikings – Andréen tillbaka på lån

Ryker Leer lämnar Vikings – Andréen tillbaka på lån

Publicerat

Hampus Andréen spelade under förra säsongen i Nybro Vikings. Nu står det klart att han förstärker Vikings under onsdagens match mot Tranås. Det står också klart att Ryker Leer lämnar Nybro Vikings.

Hampus Andréen är tillbaka i Nybro Vikings på lån, han tränar med Vikings under tisdagen och spelar onsdagens match mot Tranås.

– Jättekul att Hampus ställer upp och hjälper oss då vi har ett par skador på forwardssidan. ”Hampe” är en väldigt bra kille och det känns kanon att han spelar med oss på onsdag. Jag vill också tacka Alvesta SK för ett bra samarbete, säger Nybro Vikings klubbchef Rasmus Aro.

Andréen kommer att spela i tröja nummer 21.

Åt andra hållet går forwarden Ryker Leer. Ryker har på egen begäran valt att lämna Vikings och kommer att flytta hem till Kanada.

– Kontraktet med Ryker avslutas på hans egen begäran. Det är på grund av att det finns saker i hans privatliv som han vill ta itu med och han vill därför flytta hem till Kanada och sin familj. Vi tycker självklart det är tråkigt men vi stöttar Ryker och har full förståelse för beslutet. Vi önskar honom all lycka framöver, säger klubbchef Rasmus Aro.

– På grund av situationen i mitt privatliv har jag beslutat att det bästa för mig och min familj är att återvända till Kanada. Jag tackar Nybro Vikings för att ha uppträtt väldigt professionellt i denna situationen. Nybro är en fantastisk hockeystad och en väldigt bra förening. Jag är inte glad över att ha kommit till detta beslutet men det är det rätta för mig och mitt livspussel just nu. Tack för allt!, säger Ryker Leer.

– Vi kommer nu att se över vår forwardssida och hur vi kommer att gå vidare på lång sikt, avslutar Rasmus Aro.

Nybro Vikings hälsar Hampus Andréen varmt välkommen tillbaka samtidigt som vi önskar Ryker Leer lycka till framöver!