Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Rutiner för Vaccinationsbevis

Rutiner för Vaccinationsbevis

Publicerat

Från och med den 1 december krävs det vaccinationsbevis för att kunna se Nybro Vikings hemmamatcher på plats i Liljas Arena. Det innebär att Nybro Vikings kan arrangera hemmamatcherna utan publikbegränsningar gällande antalet åskådare.

– Endast EU:s Covidbevis gäller, digitalt eller via blankett. Annan typ av dokumentation så som testbevis eller tillfriskningsbevis gäller ej som vaccinationsbevis. Även giltig legitimation krävs samt att 14 dagar har passerat från det att sista dosen tagits tills att arrangemanget besöks.

– Vaccinationskravet gäller för samtliga från 18 år. Under 18 år behöver ej uppvisa vaccinationsbevis men ska kunna legitimera sin ålder vid behov.

– Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot Covid-19. Ett läkarintyg ska uppvisas som styrker att personen i fråga inte bör vaccinera sig mot Covid-19.

För dig med e-legitimation går det väldigt smidigt och snabbt att hämta ditt covidbevis på covidbevis.se. Här hittar du också de vanligaste frågorna och svaren. För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt är det minst två doser som gäller.

Om du inte har e-legitimation eller på något annat sätt ej har möjlighet att ladda ned ett digitalt vaccinationsbevis så behöver du skicka in en blankett för att få ditt covidbevis fysiskt. Blanketten finns här. OBS! Beställ och skicka in blanketten i god tid, detta alternativet tar längre tid för att få sitt covidbevis. Nybro Vikings kansli hjälper dig mer än gärna med att skriva ut blanketten.

– Kontroll av vaccinationsbevis sker utanför entrén till Liljas Arena. Vi ber dig komma i god tid (entrén öppnar 1,5 timmar före nedsläpp) och vi ber om förståelse för att det kommer att ta längre tid att komma in i arenan. Ha gärna vaccinationsbevis och legitimation redo.

Varmt Välkomna!