Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Rör dig med Vikings – nu är tävlingen avslutad

Rör dig med Vikings – nu är tävlingen avslutad

Publicerat

Rör dig med Vikings är ett initiativ som ligger under vårt projekt Fair Future. Under sommaren har barn och ungdomar uppmuntrats till rörelse och i samband med detta så lät föreningen hålla en tävling. 

Nu är tävlingen avslutad och vi kan konstatera att det är många som taggat oss i sociala medier, mejlat foton och helt enkelt rört på sig i sommar. Superroligt, tycker Nybro Vikings!

Fyra vinnare har korats och vi gratulerar er till möjligheten att få komma lite närmre A-laget.

Grattis Milio Sjöqvist Olsson och Albert Rylander som är välkomna till en hemmamatch under säsongen. Där blir det rundvandring i Liljas Arena, sittplatser och efter matchen går vi ned till omklädningsrummet där ni får hälsa på A-lagsspelarna. Med er hem får ni varsin souvenir.

Ett stort grattis säger vi också till Valter Dackebrand och Olle Lindfors som tillsammans med föräldrar får följa en A-lagsträning på nära håll. Efter träningen får ni möjlighet att träffa spelarna där ni kan ta bilder med era favoritspelare. Vill ni ta en eller flera autografer? Självklart löser vi det! Med er hem får ni också en souvenir.

Era föräldrar kommer bli kontaktade av vårt kansli under september månad för inplanering av ovanstående.

Vi säger stort grattis till er och så hoppas vi på gott deltagande nästa år med mycket rörelse!