Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Robin Johansson förlänger med tre nya säsonger!

Robin Johansson förlänger med tre nya säsonger!

Publicerat

Robin Johansson har signerat ett kontrakt med Nybro Vikings över de tre kommande säsongerna. Robin anslöt till Vikings inför säsongen 2019/2020 och har otaliga gånger visat upp ett fantastiskt målvaktsspel.

Robin Johansson fortsätter i Nybro Vikings ytterligare tre säsonger. Säsongen 19/20 spelade Robin 37 matcher i grundserien/Allettan där han hade 93.7 i räddningsprocent. Under årets säsong har han spelat 29 matcher och har 93.3 i räddningsprocent.

– Det känns kanon att fortsätta i Nybro ytterligare 3 år. Jag har trivts jättebra dessa åren jag varit här och tycker det är inspirerande att representera en klubb som har framtiden framför sig. Förhoppningsvis fortsätter resan uppåt, det är verkligen staden och supportrarna värda!, säger Robin Johansson.

– Det känns väldigt bra att säkra upp en riktigt bra målvakt på ett längre kontrakt. Vi trivs med varandra och ser fram emot att bli bättre tillsammans. Robin är en viktig del av laget och är i en bra målvaktsålder, vi tror han har sina bästa år framför sig, säger klubbchef Rasmus Aro.