Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Publikrestriktionerna tas bort – Vikings bjuder på Fri Entré i länsderbyt!

Publikrestriktionerna tas bort – Vikings bjuder på Fri Entré i länsderbyt!

Publicerat

Äntligen! Från och med onsdag den 9 februari är publikrestriktionerna borttagna. På fredag den 11 februari väntar länsderby i Liljas Arena mot Vimmerby HC och publiken är varmt välkommen tillbaka med full kapacitet. Nybro Vikings har beslutat att bjuda samtliga åskådare på FRI ENTRÉ den 11/2 och tillsammans är siktet inställt på att fylla Liljas Arena!

Vilka härliga nyheter det kom i förra veckan när det via en presskonferens berättades att Sverige lättar på restriktionerna från den 9 februari gällande Coronapandemin. Det betyder att vi återigen kan fylla Liljas Arena då publikrestriktionerna är borttagna!

Du är väl medlem i Nybro Vikings IF?
Som medlem i Nybro Vikings har du 20 kr i rabatt på entrépriset till samtliga Nybro Vikings hemmamatcher i Liljas Arena! Du har också tillgång till Viking Bar med rätt ålder inne! Du blir medlem genom att klicka här! eller kontakta Nybro Vikings kansli via 0481 – 140 71 alt. info@nybrovikings.com.

Biljetterna för de återstående hemmamatcherna i Allettan är släppta och du bokar dina biljetter här!

Nybro Vikings vs. Vimmerby HC Fredag den 11 februari

– Nybro Vikings är så tacksamma för det stöd som omgivningen har gett under hela den här pandemin. Vi vill därför bjuda på fri entré den 11 februari och på så sätt bjuda tillbaka. Det finns också en förhoppning hos föreningen att fler kommer till Liljas Arena och från och med Vimmerbymatchen så kickstartar vi resterande del av säsongen och tillsammans med grabbarna på isen så gör vi det till en säsong att minnas!, säger Ordförande Kim Ahlqvist.

Viktigt! Nybro Vikings vill att alla (ej säsongskortstagare) ska boka en biljett via vårt biljettsystem som avser komma på matchen. Det kostar ingenting men föreningen håller koll på antal bokade biljetter på det sättet. Ståplats är helt kostnadsfritt men sittplats kommer att kosta ordinarie 50 kr.

Säsongskort, Allettankort och Upplevelsebiljetter

Företag och Privatpersoner som har säsongskort återgår till sin ordinarie plats i Liljas Arena, Nybro Vikings APP uppdateras i veckan. För dig som köpt ett Allettankort gäller det som utlovat de resterande matcherna i Allettan.

Upplevelsebiljetter går också tillbaka som tidigare, inträde samt sittplats i mån av plats. Observera att upplevelsebiljetter ej gäller i ev. slutspel och kvalserie.

Vid frågor kontakta Johan Hermansson, 070 482 35 70.

Medlemsbaren Viking Bar och Restaurangen Arenahyllan

Medlemsbaren Viking Bar hanteras av Nybro Vikings stödförening Vikingarna och återgår till ordinarie verksamhet. Baren är öppen för Nybro Vikings medlemmar. Restaurangen Arenahyllan kommer att användas till Matchvärdskap för samarbetspartners, kontaktperson är Pontus Skruvik Nilsson på kansliet.

På fredag den 11 februari öppnar Arenahyllan upp för medlemmar i Nybro Vikings. I det fantastiska priset 120:- ingår matbuffé, 1st måltidsdryck, kaffe/kaka, entré med sittplats och uppsnack med tränarna inför matchen. Baren är öppen under hela kvällen med fullständiga rättigheter. Boka via pontus.skruvik@nybrovikings.com senast torsdag den 10 februari. Ange antal platser samt ev. allergier. Vid frågor kontakta Pontus Skruvik Nilsson, tel 076 035 26 66.

Vaccinationsbevis

Behöver ej längre uppvisas.

Foto: Leif Hellerin / Vikings Media