Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Pontus Skruvik Nilsson ny Marknadschef i Nybro Vikings

Pontus Skruvik Nilsson ny Marknadschef i Nybro Vikings

Publicerat

Nybro Vikings har under flera år arbetat intensivt och målmedvetet med organisation och ekonomi. Vid bokslutet på årsmötet i juni uppvisade föreningen ett eget kapital om 2 024 096 kronor. Vi har en stark organisation och har nyligen anställt en U- och J-ansvarig. Nu kliver Pontus Skruvik Nilsson in som Marknadschef i Nybro Vikings.

Under sommaren fick föreningens ledning beskedet att marknadsansvarige Liselott Söderlund har bestämt sig för att avsluta sin tjänst i föreningen. Omedelbart påbörjades ett rekryteringsarbete och vi kan nu presentera föreningens nya marknadschef.

Pontus Skruvik Nilsson påbörjar sin tjänst som marknadschef i Nybro Vikings under hösten. Pontus har en gedigen erfarenhet från marknad och försäljning. Han har bland annat arbetat som kontorschef på Eniro i Kalmar och kommer nu senast från en tjänst som Key Account Manager på Lindmark Media. Pontus är en stor föreningsmänniska och har själv representerat föreningen som barn och ungdom.

– När det stod klart att Liselott ville avsluta sin anställning i föreningen satte vi oss snabbt ned och tog fram en profil på vad vi sökte efter. Därefter tog vi fram ett antal namn som passade profilen och vårt förstaval föll på Pontus. Därför är vi väldigt glada över att vi kunnat enas med honom. Det här är en nyckelroll i vår förening och med det ställs också krav. Vi vill avancera såväl organisatoriskt som sportsligt och jag är övertygad om att Pontus kommer bidra till det, säger Kim Ahlqvist, ordförande i Nybro Vikings.

Pontus Skruvik Nilsson själv är glad över att ha fått förtroendet.

– För mig är detta en dröm som går i uppfyllelse. Att få arbeta heltid med marknad och försäljning i Nybro Vikings, en förening jag har ett stort hjärta för, känns helt fantastiskt. Jag har följt föreningen nära genom åren, säger Pontus.

Vilken bild har du av föreningen och det arbete du står inför?

– Jag har träffat Kim och Rasmus vid ett antal tillfällen nu och fått en god bild av föreningen och vad tjänsten innebär. Jag ser verkligen fram emot att bygga relationer med våra samarbetspartners och sätta min prägel på det här. Jag vill lära känna våra partners och se vilket behov som finns hos var och en. Jag är här för att göra skillnad.

Vad är det första du ska göra?

– Jag hade älskat att sätta mig i bilen och åka runt till våra partners med kaffe och bullar. Helt förutsättningslöst för att ge dem ett ansikte på mig och jag får ett ansikte på dem. Samtidigt finns det mycket jag behöver sätta mig in i.

Kommer du presentera några nyheter för våra samarbetspartners under hösten?

– Det är naturligtvis för tidigt att säga, först behöver jag komma på plats och skapa en bild av det hela. Men jag ser fram emot att bygga upp ett starkt nätverk där våra partners kan mötas, umgås och göra affärer med varandra.

Rasmus Aro, klubbchef, om rekryteringen.

– Vi har fått en mycket bra bild av Pontus både som person och i den roll han kommer ha i föreningen. Det här är en nyckelposition när vi nu tar sats mot högre serier och nästa steg i vår organisatoriska utveckling. Jag tror att Pontus kommer passa väldigt bra in hos oss på kansliet och det känns inspirerande att få in den sortens profil i föreningen.

Nybro Vikings vill tacka Liselott Söderlund för det arbete hon lagt ned i föreningens tjänst. Vi hoppas att hon fortsatt ska vara en del av Nybro Vikings men i en annan form!

– Jag har haft otroligt roligt och jag kommer alltid att vara en stor supporter till klubben. Samtidigt har jag känt att detta inte är ett yrke som passar mig som person och därför har jag valt att gå tillbaka till mitt tidigare yrke, säger Liselott Söderlund.