Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Persson: ”Vi har revansch att ta ut”

Persson: ”Vi har revansch att ta ut”

Publicerat

Det är återigen dags för hemmamatch i Liljas Arena när Nybro Vikings gästas av Karlskrona HK under fredagskvällen. Låt oss tillsammans skapa en härlig inramning!

Datum: Fredag den 4 februari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med centern Adam Persson:

Det blev seger under onsdagskvällen mot Skövde, hur summerar du matchen?

– Jag tycker att det var en jämn och svängig match. Vi spelar inte på topp men jag tycker ändå att vi kontrollerar matchen och vinner rättvist. Det viktigaste var tre poäng.

Under torsdagsmorgonen meddelade den Svenska Regeringen att från den 9 februari tas publikrestriktionerna bort. Hur känns det? Hur mycket har ni saknat en större publik?

– Fantastiskt kul! Ett Liljas Arena med mycket folk är svårslaget och vi spelare får en extra boost på isen. Jag hoppas alla tar sig till hallen igen från nästa vecka.

Ett tight spelschema väntar den närmsta tiden och redan under fredagskvällen är det ny match, denna gång mot Karlskrona. Känslan inför matchen?

– Det blir tufft men kul med täta matcher igen. Vi har revansch att ta ut mot Karlskrona och vi kommer såklart att gå för tre poäng. Vi behöver spela bättre än senast, med mer fart och vara den där lagmaskinen som bara nöter på. Då har vi goda chanser till vinst!

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!

Truppläget i Nybro Vikings är enligt följande; Niklas Dahlberg kör rehab för sin underkroppsskada. Jesper Mångs är fortsatt otillgänglig. Det är frågetecken för Sebastian Borg som fick kliva av i den senaste matchen men däremot kan förhoppningsvis Juho Liuksiala åter vara i spel under fredagskvällen.