Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Persson, Bolin och Eltonius stannar i Vikings!

Persson, Bolin och Eltonius stannar i Vikings!

Publicerat

Lagbygget för Nybro Vikings representationslag till säsongen 2022/2023 kan presentera tre förlängningar som gör Robin Johansson, Erik Lindström och Sebastian Borg sällskap. Det är centern Adam Persson, backen Viktor Bolin och målvakten Pontus Eltonius som har skrivit kontrakt med Nybro Vikings över den kommande säsongen.

Adam Persson är klar för en ny säsong i Nybro Vikings. Det är en viktig påskrift som presenteras och visar vägen för lagbygget till den kommande säsongen. Persson kommer att göra sin tredje raka säsong i Nybrotröjan och kommer från sin poängbästa säsong i karriären då det blev totalt 46 poäng, fördelat på 12 mål och 34 assist.

– Min känsla är riktigt bra och det ska bli kul att representera Vikings minst en säsong ytterligare. Jag ser fram emot nya mål och framgångar med laget och självklart stämningen under matcherna som publiken bjuder på i Liljas Arena, säger Adam.

Viktor Bolin är klar för sin nionde raka säsong i Nybrotröjan och utgör en väldigt viktig del av ryggraden i lagbygget. Den reslige backen har utvecklat sitt spel de senaste säsongerna och kommer från ännu en framgångsrik säsong där det blev 29 poäng totalt under säsongen, fördelat på 7 mål och 22 assist.

– Jag är väldigt laddad för en ny säsong med Vikings och känner ett sug efter revansch efter den bittra avslutningen för några veckor sedan. Jag hoppas och tror att det blir tredje gången gillt för oss och att vi tar det sista steget för att nå Hockeyallsvenskan, säger Viktor.

Pontus Eltonius stannar i Nybro Vikings den kommande säsongen och utgör målvaktspar med Robin Johansson på nytt. Eltonius anslöt inför den föregående säsongen och tog verkligen för sig och radade upp flertalet starka insatser. Pontus visade upp ett starkt målvaktsspel och till slut blev det 25 matcher och en räddningsprocent på 93.1%.

– Det känns väldigt kul att fortsätta representera Nybro Vikings! Jag trivs bra i föreningen och jag kände att jag tog stora steg framåt i mitt spel under säsongen som var och ser fram emot en ännu bättre säsong för både laget och min egen utveckling. Revanschlustan är stor efter det tråkiga slutet och jag hoppas att alla Nybrosupportrar är lika laddade för en ny säsong som vi spelare. Vi ses i Liljas Arena!, säger Pontus.

Klubbchef Rasmus Aro om förlängningarna
– Jag är väldigt nöjd med att addera Adam, Viktor och Pontus till lagbygget. Vi är väldigt glada att fortsätta med Robin och Pontus som målvaktspar och där vet vi redan nu att vi står oss starka den kommande säsongen. Viktor är en ryggradsspelare i Nybro och det är otroligt viktigt med kontinuitet, vi har några spelare som varit hos oss en längre tid och kan lotsa in nya spelare i hur det fungerar hos oss men också sätta en kravbild direkt från start. Jag är väldigt glad att vi också har kvar Adam den kommande säsongen, det är ingen tvekan om att han är en absolut toppspelare i Hockeyettan. Det är mer på gång och vi jobbar hårt för att sätta bästa möjliga lag på isen till den kommande säsongen.

Det står också klart att Fredrik Strömgren och Anton Schagerberg lämnar Nybro Vikings för spel i Hockeyallsvenskan. Även Markus Västilä och Alexander Torchenyuk kommer inte att representera Vikings den kommande säsongen. Nybro Vikings tackar Fredrik, Anton, Markus och Alexander för deras insatser i Nybrotröjan och önskar de lycka till i sina fortsatta karriärer!

Lagbygget 2022/2023

Målvakter
Robin Johansson – Kontrakt till 2023/2024
Pontus Eltonius – Kontrakt till 2022/2023

Backar
Erik Lindström – Kontrakt till 2022/2023
Viktor Bolin – Kontrakt till 2022/2023

Forwards
Sebastian Borg – Kontrakt till 2022/2023
Adam Persson – Kontrakt till 2022/2023

Spelare ut från 2021/2022
Fredrik Strömgren – Klar för Östersunds IK
Anton Schagerberg – Klar för klubb i Hockeyallsvenskan
Markus Västilä – Klubb ej klar
Alexander Torchenyuk – Klubb ej klar