Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Nybro Vikings välkomnar publik till träningsmatcherna!

Nybro Vikings välkomnar publik till träningsmatcherna!

Publicerat

Säsongen 2020/2021 var en säsong full med restriktioner men nu har en del lättnader skett vilket, till Nybro Vikings stora glädje, gör att vi kan välkomna publik tillbaka i Liljas Arena. Nedan kommer förutsättningarna som gäller för samtliga träningsmatcher på hemmais.

Som nuvarande restriktioner lyder är det tillåtet att ta emot 300 sittande och 50 stående per sektion. Det ska vara en meters mellanrum per sällskapen och ett sällskap får vara max 8 personer. Liljas Arena kommer vara uppdelat i två sektioner enligt följande; Sektion Röd – där ingår sittplatsektioner A, B, C och D samt halva långsidan av ståplats (sidan mot ismaskinen). Sektion Blå – där ingår sittplatssektioner E och F samt ståplats hemmaklack och halva långsidan av ståplats (sidan mot ordinarie entré), den sistnämnda kommer att användas som sittplats (med sittdyna).

Om du har eller vill köpa en biljett på Sektion Röd ska du använda entrén mot Victoriavallen (gamla entrén vid de stora grindarna). Om du har eller vill köpa en biljett på Sektion Blå ska du använda ordinarie entrén till Liljas Arena. Det är inte tillåtet att gå mellan sektionerna utan det kommer att vara avspärrat däremellan.

Nybro Vikings kommer att använda ett nytt biljettsystem den kommande säsongen och det håller på att färdigställas. Det kommer att vara i bruk från och med träningsmatchen den 12 september. Den första träningsmatchen mot Tingsryds AIF den 12 augusti kommer biljetter att säljas vid dörren på matchdagen eller genom att förboka biljetter genom att ringa till Johan Hermansson, tel 070 482 35 70. Vid förbokning ska betalning ske omgående. Vid träningsmatcherna kommer Liljas Arena ha en totalkapacitet på drygt 500 personer.

Följande biljettpriser gäller under träningsmatcherna
Tis 24/8 Tingsryds AIF 100 kr för entré och sittplats. 80 kr ståplats.
Sön 12/9 KRIF Hockey 80 kr för entré och sittplats. 60 kr ståplats.
Ons 22/9 Vimmerby HC 80 kr för entré och sittplats. 60 kr ståplats.
Sön 26/9 Kalmar HC 100 kr för entré och sittplats. 80 kr ståplats.

Biljettpriserna gäller för samtliga åldrar. Alla privata säsongskortstagare säsongen 2020/2021 som har förlängt över kommande säsong 2021/2022 har fri entré och sittplats till alla träningsmatcher på hemmais. Ni behöver inte förboka biljetter, det finns reserverade platser på sittplatssektionerna C och D (Röd sektion) till er. Observera att du inte kan räkna med din ordinarie sittplats.

Varmt Välkomna till Liljas Arena!