Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Nybro Vikings söker Juniorspelare

Nybro Vikings söker Juniorspelare

Publicerat

Nybro Vikings söker spelare till föreningens juniorlag som leds av Jonny Ågren och Andreas Holfelt den kommande säsongen.

I Jonny Ågren och Andreas Holfelt har vi en väldigt hög kompetens på ledarna i juniorlagen. Båda två har spelat själva i många år på en hög nivå och har givetvis också bra gemensam erfarenhet från hög nivå som tränare. I satsningen ingår ett större fokus kring den individuella utvecklingen hos spelarna, både vad det gäller träning på och utanför isen, och där kommer både Jonny och Andreas kunna bidra med väldigt mycket kunskap till spelarna. Fokus framåt ligger på att utöka numerären i spelartruppen. På sikt är målet att det ska finnas två träningsgrupper, en för J18 och en för J20. Jonny Ågren och Andreas Holfelt kommer att bli en väldigt viktig länk mellan Ungdomsverksamhet, Juniorverksamhet och A-lagsverksamhet.

Nybro Vikings söker Juniorspelare

Juniorlagen i Nybro Vikings behöver en större spelartrupp och därför söker vi nu dig som vill vara en del av vår satsning, både på dig som individ men också för att ta kliv framåt med juniorverksamheten i föreningen. Nybro Vikings spelar den kommande säsongen med J18 i division 2 och med J20 i division 1. I vår hemmaarena Liljas Arena finns det moderna faciliteter att ta del av. Ett fräscht omklädningsrum med nära anslutning till gym, det ligger också i samma korridor som vår A-lagsverksamhet som tillhör toppskiktet av Hockeyettan. Se bilder nedan!

Nybro Vikings söker spelare födda -01 till -05 som kan ingå i juniorlagen. Stor möjlighet finns till att träna bra, utvecklas som individ och spela mycket matcher. För den som visar framfötterna finns också möjlighet att få vara med och träna med föreningens representationslag eller till och med spela matcher i Hockeyettan. Nybro Vikings är behjälpliga med att hitta bostad.

I Nybro finns också en bra gymnasieskola som heter Åkrahällskolan. Nybro Vikings och Åkrahällskolan har samarbete kring hockeyprofilen. Instruktör på hockeyprofilen är Åkrahällskolans gymnasielärare Henric Gustavsson. Henric har spelat i HV71, Nybro Vikings och har meriter från J16, J17- och J18-landslaget. Han står noterad för över 200 matcher i Hockeyallsvenskan och var även lagkapten i Nybro Vikings. Har du några frågor eller funderingar kring hockeyprofilen på Åkrahällskolan? Kontakta Henric Gustavsson eller Peter Martinsson.

Vill du spela i Nybro Vikings juniorlag den kommande säsongen? Kontakta Nybro Vikings genom att mejla Föreningen eller huvudansvarig Jonny Ågren.