Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Nybro Vikings söker Ekonom

Nybro Vikings söker Ekonom

Publicerat

Då Nybro Vikings nuvarande Ekonom på kansliet slutar sin tjänst i föreningen inom kort söker vi nu efter dennes ersättare.

Att arbeta inom Nybro Vikings innebär att du kommer i kontakt med många människor och företag där det finns ett stort intresse och engagemang för verksamheten vilket gör det extra inspirerande och roligt. Nybro Vikings har funnits sedan 1946 och har en stark hockeykultur.

Föreningen har över 1150 medlemmar och följs dagligen av flera tusen människor. Det gör oss till ett av länets starkaste varumärken. I föreningen finns det Ungdoms-, Junior- och A-lagsverksamhet. Nu söker Nybro Vikings efter en ekonom som vill bli kollega med fyra andra medarbetare på vårt kansli.

Arbetsuppgifter
Som ekonom hos oss på Nybro Vikings blir du en del av vårt kansli och arbetar direkt under Klubbchefen. Tjänsten är en deltidstjänst. Du arbetar med vår löpande bokföring och konterar olika transaktioner. Därtill arbetar du med kund- och leverantörsreskontra, månadsavstämningar, moms- och skattedeklaration, med månadsvis rapportering till skatteverket, med att ta fram ekonomiska rapporter, månatliga sammanställningar och budgetuppföljningar, samt med att hantera lönerna för våra anställda (tjänstemän, utövare, domare, m.fl.).

Vem är du?
Du har en för tjänsten relevant utbildning, eller vad vi bedömer som motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi vill därtill att du har erfarenhet av de för tjänsten primära arbetsuppgifterna och ansvarsområdena: löpande bokföring, kund- och leverantörskontra, avstämningar och rapporter samt löneadministration.

Som person är du engagerad och social. Du är noggrann och trivs med att arbeta självständigt. Du trivs också med att ha ett flexibelt arbete. Är du engagerad i eller har annan anknytning till Nybro Vikings, ser vi det som starkt meriterande!

Anställningsform
Tjänsten är en deltidstjänst. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Detta är en tillsvidaretjänst där Nybro Vikings tillämpar 6 månaders provanställning.

För frågor om tjänsten
Kim Ahlqvist, styrelseordförande i Nybro Vikings: 070 878 78 81
Hannah Lundberg, styrelseledamot med ekonomiansvar i Nybro Vikings: 070 251 71 87

Ansökan
Ansökan, som innehåller ett cv och personligt brev mailas till info@nybrovikings.com. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan bör skickas in så snart som möjligt, dock senast 18/2-2022. Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstid har löpt ut.