Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Nybro Vikings och Kosta Bryggeri lanserar Vikingsölen

Nybro Vikings och Kosta Bryggeri lanserar Vikingsölen

Publicerat

Vilken premiärfest vi fick mot Karlskrona HK i fredags kväll. Nu väntar en ny tuff hemmamatch mot ex-allsvenska Troja-Ljungby som fick se sig besegrade i Kalmar och med all säkerhet är revanschsugna.

I samband med denna match kommer Nybro Vikings att lansera en ny öl – Vikingsölen.  

Tillsammans med Destination Kosta och Kosta Bryggeri kommer vi nu att servera vår helt egna starköl i vår medlemsbar och på Arenahyllan. Ölen är en ljus lager och bryggd på traditionellt vis med inspiration från södra Tyskland. Med kryddiga smaker från humlen och en lätt restsötma hoppas vi att det ska bli spännande nyhet för er supportrar och partners.

Vår ordinarie leverantör Åbro fortsätter att leverera på samma sätt som tidigare.

Upprop till partners och medlemmar

Till fredagens match mot Troja-Ljungby finns lediga platser på Arenahyllan samt balkong. På Arenahyllan har vi utvecklat konceptet vilket numera innebär en mycket härligare miljö att vistas i. Dessutom kan man numera sitta på populära balkongen och titta på hela matchen samtidigt som man avnjuter mat och dryck. Inför matchen får vi besök av såväl hemmalagets som bortalagets tränare. I första periodpausen bjuder vi på fika.

Nu ger vi alla medlemmar och partners möjligheten att boka plats på Arenahyllan och balkong. Det är först till kvarn till samtliga matcher.

Pris: Endast 295kr per person inkl entré, sittplats och buffé.

Hör av er till Pontus.Skruvik@nybrovikings.com alternativt 076-035 26 66 om ni vill boka plats på Arenahyllan, balkong eller loge.