Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Nybro Vikings lanserar sommarlovsprojekt: Rör dig med Vikings

Nybro Vikings lanserar sommarlovsprojekt: Rör dig med Vikings

Publicerat

Våra barn och ungdomar runt om i kommunen har haft sina första två veckors sommarlov. Dessvärre är det så att barn och ungdomar i dag blir allt mer stillasittandes under sommarlovet. Detta vill Nybro Vikings motverka och genom ett nytt projekt uppmuntra till ännu mer daglig rörelse.

Nybro Vikings vill verka för att våra barn och ungdomar i kommunen håller sig aktiva. Därför lanserar vi nu projektet Rör dig med Vikings. I projektet uppmuntrar vi alla barn och ungdomar i Nybro kommun att röra sig. En del i projektet är också att våra A-lagsspelare kommer att bjuda på träningsbilder, tips och pepp i sociala medier.

Under hela sommarlovet kommer barn och ungdomar ha möjlighet att lägga upp en bild med sina egna aktiviteter och tagga in Nybro Vikings i sociala medier. För de barn som inte har några sociala medier kan man göra det via sin förälder. I slutet av sommaren kommer vi sedan att dra vinnare som vinner något alldeles speciellt.

– Vi i Nybro Vikings vill ta en allt större plats i vårt samhälle genom olika projekt. Vi vill göra skillnad. Att hitta vägar för att våra barn och ungdomar inte blir stillasittande under sommarlovet är en självklarhet och vi är oerhört glada över att kunna göra skillnad även utanför Liljas Arena, säger Nybro Vikings ordförande Kim Ahlqvist.

Så är Du med och tävlar
Rörelse en gång om dagen. Alla aktiviteter är tillåtna såsom att ta en promenad, cyklar, hoppa studsmatta, spela padel, springa eller simma. Bara du rör på dig!

Vilka får tävla?
Alla får tävla och vara med i Rör dig med Vikings.

Ta en bild och tagga @Nybrovikings i sociala medier
Ta en bild när du tränar eller efter att du varit aktiv. Tagga @Nybrovikings på Facebook, Twitter eller Instagram samt använd dig av hashtagen #RördigmedVikings. Du måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna tagga oss så vi kan se ditt inlägg. Annars får du skicka in en bild till oss så vi kan publicera den. Bilden behöver inte vara på dig utan kan vara på miljön runt din träning.

Så vinner du?
Ju fler gånger du tränar och taggar @Nybrovikings samt #RördigmedVikings ju större chans är det att du vinner! Den 15 augusti drar vi en lycklig vinnare i tävlingen som tar hem första pris!

Vad vinner du?
Två lyckliga vinnare får ta med sig föräldrar till Liljas Arena på en matchdag. Du får en rundvandring i Liljas Arena, sittplatser och efter matchen går vi ned i omklädningsrummet där du får hälsa på A-lagsspelarna. Med dig hem får du också en souvenir.

Två lyckliga vinnare får tillsammans med föräldrar följa en A-lagsträning på nära håll. Efter träningen får ni möjlighet att träffa spelarna där du kan ta bilder med din favoritspelare. Givetvis får du ta så många autografer du bara vill! Med dig hem får du också en souvenir.

Tävlingen pågår mellan den 12 juli och 25 augusti.

Har du inte sociala medier? Mejla då till pontus.skruvik@nybrovikings.com så är du ändå med och tävlar.

Lycka till!