Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Nybro Vikings förlänger med Mikael Tisell

Nybro Vikings förlänger med Mikael Tisell

Publicerat

Nybro Vikings och Mikael Tisell är överens om fortsatt samarbete över de två kommande säsongerna. Tisell anslöt till Vikings inför säsongen 2019/2020 och fortsätter nu att leda representationslaget i föreningen.

Mikael Tisell fortsätter att leda Nybro Vikings representationslag. Sedan ankomsten har Tisell lett Vikings till serieseger i Hockeyettan Södra, till att vara ett topplag i Allettan samt spela playoff under säsongen 19/20. Nuvarande säsongs grundserie slutade med en andraplats och i skrivande stund leder Vikings Allettan Södra.

Enligt ordförande Kim Ahlqvist fanns det ingen tvekan från parterna att fortsätta samarbetet:
– Föreningen trivs väldigt bra med ”Tisse” och han har varit en stor del i att vi har förbättrat den sportsliga verksamheten för A-laget de senaste säsongerna. Vi tycker det är viktigt med kontinuitet i föreningen och att hela tiden arbeta långsiktigt. Tisell tillsammans med övrig ledarstab för representationslaget gör ett fantastiskt jobb och vi är glada över att vi i god tid kan presentera en sån här positiv nyhet.