Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Nybro Vikings avslutar samarbetet med huvudtränare Mikael Tisell

Nybro Vikings avslutar samarbetet med huvudtränare Mikael Tisell

Publicerat

Nybro Vikings kan idag meddela att föreningens styrelse har beslutat att entlediga Mikael Tisell som huvudtränare för representationslaget med omedelbar verkan.

Mikael Tisell är entledigad som huvudtränare för Nybro Vikings representationslag. Bakgrunden till beslutet är de sportsliga prestationerna samt resultaten under nuvarande säsong som ej är enligt förväntad målbild.

– Mikael Tisell är en erfaren och skicklig tränare som kom till Nybro Vikings under en period där vi haft svaga resultat under en lång tid. Tisell har sedan dess lyft Nybro Vikings och arbetat hårt för att möjliggöra den utveckling som föreningen haft genom åren, säger Kim Ahlqvist, styrelseordförande i Nybro Vikings.

– Tyvärr har prestationen hittills denna säsong inte motsvarat den målbild föreningen har uppsatt. Därför har föreningens styrelse beslutat sig för att agera och entlediga Mikael Tisell från sin tjänst, säger Kim Ahlqvist.

Processen med att rekrytera en ny huvudtränare är i gång och föreningen har för avsikt att kommunicera framtid inom det närmaste.

Styrelsen Nybro Vikings IF

Foto: Hampus Gliving