Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Nybro värvar målvakt

Nybro värvar målvakt

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 har klart med ännu en målvakt. Det är den storväxte Hugo Fagerblom som har skrivit på ett kontrakt med Nybro. Hugo kommer ursprungligen från Borås och är skolad i Frölundas organisation. Förra säsongen spelade han i Arlanda Wings i Hockeyettan där han gjorde sin första seniorsäsong.

– Det känns inspirerande och kul att flytta till Nybro. Jag har hört mycket gott om klubben och det var ett enkelt val för mig att skriva på för Nybro till nästa säsong, säger Hugo.

Huvudtränare Andreas Holfelt om nyförvärvet:
– Vi har fått goda referenser på Hugo som också har samma målvaktstränare som Viktor Östlund. Han gjorde förra säsongen sin första seniorsäsong i Arlanda Wings och är en stor målvakt som fått en bra skolning i Frölundas organisation. Han vill spela i ett lag som vill vinna varje match och nu har vi två målvakter som kommer att slåss om förstaspaden, säger Andreas Holfelt.

Hugo spelade 20 matcher under säsongen och hade en räddningsprocent på 90,6. Kontraktet är skrivet på ett år. Nybro Vikings IF hälsar Hugo varmt välkommen till föreningen!