Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Nybro förlänger med trotjänaren

Nybro förlänger med trotjänaren

Publicerat

Nybro Vikings lagbygge inför säsongen 2017/18 är i full gång och nu kan vi presentera ytterligare en kontraktsförlängning. Det är trotjänaren Marcus Mellström som har skrivit på ett nytt kontrakt med sin moderklubb. Marcus, som har gjort över 300 matcher i Nybrotröjan, kommer nästa säsong att gå in på sin nionde raka säsong i Nybro Vikings IF.

– Det är såklart jättekul och det fanns inget att tveka på. Jag känner att den senaste säsongen var ett steg framåt för både laget och mig själv, säger Marcus.

Huvudtränare Andreas Holfelt om sin senaste förlängning:
– Det är bra att Marcus har skrivit på ett nytt kontrakt. Vi hittade denna säsongen en roll som passar honom bra och han är dessutom en viktig del av laget då han känner föreningen väldigt väl. Han är en länk mellan laget och ledarna, säger Andreas Holfelt.

”Mellis” spelade 40 matcher under säsongen och stod för 12 poäng, fördelat på sex mål och sex assist. Kontraktet är skrivet på två år.