Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Nybro förlänger med Näslund

Nybro förlänger med Näslund

Publicerat

Nybro Vikings IF avslutade säsongen i lördags när vi förlorade mot Kristianstad i Playoff 2. Vi kan se tillbaka på en säsong där mycket har vart bra men redan nu börjar arbetet för att bli ännu bättre. Både på och utanför isen. En spelare som har gjort det väldigt bra den gångna säsongen är backen Erik Näslund och nu står det klart att han stannar i Nybro.

– Det känns väldigt skönt att det är klart. Det ska bli roligt att fortsätta i Nybro och det känns som vi har något bra att bygga vidare på efter den gångna säsongen, säger Erik.

Huvudtränare Andreas Holfelt är nöjd med den första kontraktsförlängningen inför nästa säsong. – Erik har vart en framträdande back och har växt under säsongen. Vi tror att han har ännu mer att bidra med och det känns mycket bra att han vill vara med på vår fortsatta resa, säger Andreas Holfelt.

Erik spelade 35 matcher under sin debutsäsong i Nybrotröjan och stod för 19 poäng, fördelat på nio mål och tio assist. Kontraktet är skrivet på två år.