Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Nybro förlänger med Bolin

Nybro förlänger med Bolin

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 har fått en viktig pusselbit på plats. Det är backen Viktor Bolin som har skrivit på ett nytt kontrakt. Viktor kom till Nybro inför säsongen 2014/15 och kommer att göra sin fjärde raka säsong i Nybro. Viktor kommer från en mycket bra säsong där han också fick testa på spel i Hockeyallsvenskan i två matcher.

– Det känns bra att ha förlängt med Nybro och jag har en bra känsla med mig till nästa säsong. Jag hoppas vi ska kunna bygga vidare på förra säsongen och få ihop en lika bra grupp, säger Viktor.

Huvudtränare Andreas Holfelt om kontraktsförlängningen:
– Viktor är en viktig pusselbit och det känns bra att han är klar. Han är en stabil tvåvägsback som har gjort några säsonger i Nybro och vet vad som gäller. Han kommer också från en säsong med bra poängskörd som back, säger Andreas Holfelt.

Viktor spelade 41 matcher under säsongen och stod för 24 poäng, fördelat på 7 mål och 17 assist. Kontraktet är skrivet på ett år.