Till toppen
Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Nybro förlänger med Anarp

Nybro förlänger med Anarp

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 fortsätter med ännu en kontraktsförlängning. Det är backen och Nybroprodukten Andreas Anarp som har skrivit på ett nytt kontrakt. Andreas kom tillbaka till Nybro efter att ha spelat tre säsonger i IK Oskarshamns juniorer på deras hockeygymnasium och kommer gå in på sin fjärde raka säsong i Nybro Vikings IFs representationslag.

– Det känns väldigt bra att det är klart. Förra säsongen påbörjade vi något riktigt intressant och vi har höjt nivån på isen, i omklädningsrummet och även organisationsmässigt. För min egen del har jag inte lyckats få det genombrott som jag hoppats på sedan jag flyttade hem från Oskarshamn men under den sista delen av förra säsongen hittade jag ett lugn. Jag vet vad som krävs för att ta nästa steg i min utveckling och det känns som att det är rätt tid och miljö för mig nu, säger Andreas.

Huvudtränare Andreas Holfelt om kontraktsförlängningen:
– Det känns bra att Andreas stannar. Han har en stor potential och tillsammans ska vi jobba stenhårt för att få ut max från honom. Han har också bra fart på skridskorna och spelar fysiskt, säger Andreas Holfelt.

Andreas spelade 39 matcher under säsongen och stod för 2 assist. Kontraktet är skrivet på ett år.