Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Ny hemmamatch – Vikings gästas av Tranås!

Ny hemmamatch – Vikings gästas av Tranås!

Publicerat

Under onsdagskvällen väntar hemmamatch i Allettan för Nybro Vikings. På motståndarsidan är det Tranås AIF som kommer på besök i Liljas Arena. Var på plats och bidra till att skapa en härlig stämning på läktarna!

Datum och tid: Onsdag den 18 januari kl. 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Vikings livesändning!

Nybro Vikings följde upp derbysegern mot Kalmar HC med en ny seger under söndagseftermiddagen mot gästande Halmstad Hammers. Det var en match som präglades av väldigt mycket utvisningar, framförallt på hemmalaget, men till slut stod Vikings som segrare med 4-1 efter bland annat två mål av stekhete Simon Ericsson. Robin Wengdahl inledde målskyttet i boxplay efter ett vackert friläge och Nikolai Skladnichenko stod för ett riktigt fint avslut.

Tranås kommer med tre raka förluster i ryggen och vill säkerligen bryta den trenden. I bortalaget återfinns flertalet Nybrobekantningar i Andreas Anarp, William Wennström, Markus Ruuskanen och Oliver Nilsson. Vikings vill tillsammans med hemmapubliken bärga en ny seger så se till att vara på plats och skapa en härlig stämning!

Vikings trupp tas ut i sin helhet under onsdagen.

Varmt välkomna till Liljas Arena!