Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Nuläget kring representationslagets ledarstab

Nuläget kring representationslagets ledarstab

Publicerat

Vid sidan av lagbygget till den kommande säsongen 2022/2023 byggs även en ledarstab som består av viktiga personer runt laget som sliter hårt för att spelarna ska ha bästa förutsättningar och kunna prestera på topp.

Det är sedan tidigare klart att huvudtränare Mikael Tisell fortsätter i sin roll även över säsongen 2022/2023, vid Tisells sida kommer det däremot att bli en förändring. Nicklas Vikström kommer inte att vara assisterande tränare den kommande säsongen utan Vikings kommer att rekrytera en ny person till den rollen. Det arbetet är igång och det finns dialog med kandidater. Malte Jakobsson fortsätter i sin roll som målvaktstränare.

I nuläget står det också klart att Glenn Adolfsson fortsätter i sin roll som lagledare. Det är även klart att Henrik Åberg och Per-Erik Åberg fortsätter i sina roller som materialare. Henrik kommer dessutom ha ett större ansvar i föreningen där han tar ett helhetsansvar kring material från Ungdom upp till A-lag.

Nybro Vikings arbetar vidare med att färdigställa ledarstaben som också ska ha ett medicinskt team.