Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

133010 kr

200000 kr

Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Nu satsar vi vidare – Köp Medlemskap och Säsongskort!

Nu satsar vi vidare – Köp Medlemskap och Säsongskort!

Publicerat

Var med på Nybro Vikings fortsatta resa mot nya framgångar! Att just du köper medlemskap och/eller säsongskort är oerhört viktigt för Nybro Vikings verksamhet från de yngsta till de äldsta. Nu satsar vi vidare!

Endast medlemskap? Bli medlem i Nybro Vikings på ett smidigt och snabbt sätt i vår nya funktion för medlemskap genom att klicka här!

För säsongen 2022/2023 kommer det endast att finnas en typ av säsongskort, tidigare har modellerna brons, silver och guld funnits men det upplägget tas nu bort. Nybro Vikings reserverar sittplatser för befintliga säsongskortstagare fram till och med fredag den 22 juli 2022, därefter släpps platsen fri att köpa. Befintliga säsongskortstagare måste kontakta Nybro Vikings kansli för att förlänga sitt säsongskort över den kommande säsongen.

Nyhet! Ny säsongskortstagare? Köp ditt säsongskort direkt via biljettsystemet – enkelt, snabbt och smidigt. Du kan även kontakta Nybro Vikings kansli för att köpa säsongskort. Klicka här för att köpa säsongskort!

Nybro Vikings har valt att göra en prisförändring på säsongskorten. Dels efter sektion samt enligt mer marknadsmässiga priser.

Vuxen
Entré/Sittplats med Medlemskap Sektion A-D 3195:-
Entré/Sittplats med Medlemskap Sektion E-F 2995:-
Entré/Ståplats med Medlemskap 1795:-
Pensionär
Entré/Sittplats med Medlemskap Sektion A-D 2695:-
Entré/Sittplats med Medlemskap Sektion E-F 2495:-
Entré/Ståplats med Medlemskap 1595:-
Ungdom 0-19 år
Sittplats med Medlemskap Sektion E-F 995:-

Biljettpriser för eventuellt slutspel och kvalserie meddelas senare under säsongen. Säsongskortstagare har med sig sin sittplats även i eventuellt slutspel och kvalserie.

Vid frågor kontakta Johan Hermansson, tel 070 482 35 70 alt. johan.hermansson@nybrovikings.com. Det går också att besöka/kontakta kansliet i Liljas Arena, 0481 – 140 71 / info@nybrovikings.com.