Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Nu lanseras FastTrack Pay i Vikingsappen – Ett snabbare sätt att handla i Kiosk och Bar!

Nu lanseras FastTrack Pay i Vikingsappen – Ett snabbare sätt att handla i Kiosk och Bar!

Publicerat

Nybro Vikings och vår samarbetspartner WIP utvecklar Nybro Vikings appen och lanserar FastTrack Pay, ett snabbare och smidigare sätt för dig att handla i kiosk och bar under Representationslagets hemmamatcher i Liljas Arena!

Nybro Vikings är mycket glada att kunna presentera att FastTrack Pay nu finns tillgängligt på Representationslagets hemmamatcher. FastTrack Pay är ett helt nytt sätt för publiken att handla i kiosk och bar. Du gör din beställning direkt via Vikingsappen och ikonen FastTrack Pay, du väljer produkter och betalar via appen med swish. Beställningen kommer till det valda köpstället och personalen börjar hantera din order, i kassan behöver personalen endast skanna QR-koden som du fick efter betalning och voilá – du får dina varor snabbare än någonsin!

Givetvis kommer det vara en inkörningsperiod för både personal och kunder, vi ber om er förståelse med det! För dig som inte vill handla via FastTrack Pay finns givetvis möjligheten kvar att betala med kort och swish som tidigare. I både kiosker och barer kommer vi att ha en speciell lucka/plats för uthämtning av beställningar via FastTrack Pay. När du undrar hur personen vid sidan av dig fick sin beställning så snabbt via kiosken eller baren så är svaret FastTrack Pay! Allt du behöver är FastTrack Pay, swish och Mobilt Bank-id!

Tanken med FastTrack Pay är alltså att du planerar din beställning och gör den innan du är vid kiosken eller baren för uthämtning. Till exempel vid ett spelavbrott under perioden så klickar du in i FastTrack Pay och väljer den kiosk eller bar som du vill beställa dina varor i för att sedan låta personalen behandla beställningen tills du hämtar den i pausen!

Kom igång!

– Ladda ner Nybro Vikings appen där du laddar ned appar.
– Klicka på ikonen FastTrack Pay.
– Välj vilken kiosk eller bar du beställer ifrån (OBS!) Arenahyllan är endast tillgänglig för förbokade gäster och Viking Bar är tillgänglig för medlemmar i Nybro Vikings över 18 år.
– Välj varor och betala direkt i appen.
– Hämta din beställning.

Tillsammans utvecklar vi Nybro Vikings!