Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Nu kraftsamlar vi – Tillsammans är vi starka!

Nu kraftsamlar vi – Tillsammans är vi starka!

Publicerat

Onsdagen den 17 februari är det dags för säsongens match med fri entré för alla åskådare! Eller ja, en annorlunda variant på den återkommande och uppskattade aktiviteten.

Det är väldigt många som har gjort och gör ett fantastiskt jobb för Nybro Vikings. Det är företag, privatpersoner, medlemmar, funktionärer, ledare, spelare, publik, styrelse, kansli, Vikingarna, Coronamiljonen, Viking Support etc., vi alla är lika viktiga för att föreningen ska fortsätta i den positiva utvecklingen vi nu har.

Det är nu dags att vi kraftsamlar oss ännu en gång och gör något häftigt av matchen den 17 februari i Liljas Arena. Nybro Vikings har valt den matchen till säsongens match med fri entré för samtliga åskådare. Tyvärr får vi ju inte ha publik på matcherna och därför hoppas vi istället kunna fylla Liljas Arena med SOFFBILJETTER.

Konceptet för årets gratismatch blir av förklarliga skäl något annorlunda men ändå liknande som tidigare:

– Företag/privatpersoner kommer att vara med och stötta med x antal kr per soffbiljett som säljs till matchen den 17 februari.
– Soffbiljetter köps av privatpersoner och de kostar 50 kr. De köps via swish 123 28 38 217 eller Bank-giro 356-5439, mycket viktigt att märka betalningen med ”soffbiljett 17/2”.
– En privatperson får köpa så många soffbiljetter som man vill. För varje köpt soffbiljett ingår det en Halva-Potten biljett. Vi hoppas på en stor pott och det kommer att dras 1:a, 2:a och 3:e pris från alla köpta soffbiljetter.
– Vårt mål är att fylla Liljas Arena med 2 500 sålda soffbiljetter och göra detta till en match att minnas när pandemin är över!

Vill du vara med och bidra till Nybro Vikings IF? Gäller både företag och privatpersoner!
För en privatperson finns möjlighet att lägga 10 öre, 25 öre, 50 öre, 100 öre eller mer per såld soffbiljett.
Räkneexempel: 50 öre x 2 000 soffbiljetter = 1 000 kr till Nybro Vikings IF.

För ett företag finns möjlighet att lägga allt från 1 kr till 10 kr eller mer per såld soffbiljett.
Räkneexempel: 3 kr x 2000 soffbiljetter = 6 000 kr till Nybro Vikings IF.
Bland företagen som medverkar kommer vi att lotta ut ett matchvärdskap, en signerad matchtröja samt en paddelmatch mot två Vikingsspelare.

Anmäl ditt bidrag genom att Klicka här!

Till matchen den 17 februari kommer också en överraskning att presenteras snart…Nybro Vikings IF riktar ett Stort Tack till alla som bidrar till föreningen!