Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Meriterad Rysk center klar för Vikings!

Meriterad Rysk center klar för Vikings!

Publicerat

Nybro Vikings förstärker representationslaget med ryske Alexander Torchenyuk. Den 30-årige centern inledde nuvarande säsong i Danska Odense Bulldogs och har dessförinnan spenderat hela karriären i Ryssland där han bland annat har drygt 300 KHL-matcher och 90 poäng på sitt cv, kontraktet gäller för säsongen 2021/2022.

Alexander Torchenyuk är klar för Nybro Vikings. 30-årige Torchenyuk, som har det ryska storlaget CSKA Moskva som moderklubb, är en leftfattad center som ansluter till Vikings med en diger meritlista där drygt 300 matcher i den ryska ligan KHL sticker ut. I KHL har det blivit 28 mål och 59 assist.

– Jag är väldigt glad över att komma till Sverige och Nybro för att fortsätta min karriär. Det ska bli spännande och jag ser verkligen fram emot att hjälpa klubben att försöka ta steget till Hockeyallsvenskan!, säger Alexander Torchenyuk.

Nybro Vikings hälsar Alexander varmt välkommen till föreningen!

Nybro Vikings vill också rikta ett Stort Tack till de Partners och Privatpersoner som gjort värvningen möjlig.