Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Martin Olsson förlänger!

Martin Olsson förlänger!

Publicerat

Nybro Vikings lagbygge inför säsongen 2017/18 fortsätter med ännu en kontraktsförlängning. Denna gången är det Martin Olsson som har skrivit på ett nytt kontrakt. Martin har kommit att bli en viktig kugge i laget sedan han kom från IK Oskarshamn inför säsongen 2012/13. Nästa säsong kommer Martin att göra sin sjätte säsong i Nybro Vikings.

– Det känns givetvis bra att ha skrivit på för en ny säsong. Säsongen var inte den bästa för mig personligen men med tanke på hur det gick för laget så är det den roligaste som jag har spelat i Nybro. Jag hoppas att vi ska etablera oss som ett topplag, säger Martin.

Huvudtränare Andreas Holfelt om kontraktsförlängningen:
– Martin är en bra center och vi vet vad vi får av honom. Han har en hög lägstanivå men det finns ännu mer att plocka ut. Han hade en lite strulig säsong med en del skador men han är en mycket viktig spelare för oss, säger Andreas Holfelt.

Martin spelade 33 matcher under säsongen och stod för 25 poäng, fördelat på elva mål och fjorton assist. Kontraktet är skrivet på ett år.