Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Markus Palmberg är klar!

Markus Palmberg är klar!

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 har klart med en nygammal forward. Det är Markus Palmberg som har skrivit på ett kontrakt och återvänder till Nybro. Förra säsongen spelade han för Kristianstads IK men fick i princip hela säsongen förstörd på grund av hjärnskakning. Markus är helt återställd och tränar för fullt för att vara redo för en ny säsong i Nybro Vikings IF.

– Det känns verkligen kul att komma tillbaka till Nybro då jag trivdes väldigt bra senast. Nybro har en bra säsong bakom sig och jag tycker det ser intressant ut inför kommande säsong och jag hoppas vi kan ta oss ännu längre, säger Markus.

Huvudtränare Andreas Holfelt om nyförvärvet:
– Markus är en spelare som vi känner till sedan tidigare och han vill verkligen spela i Nybro. Vi vet att han kan göra mycket poäng i Hockeyettan och det hoppas vi att han ska bidra med, säger Andreas Holfelt.

Markus spelade 3 matcher under säsongen och stod för 3 poäng, fördelat på 1 mål och 2 assist. Kontraktet är skrivet på ett år. Nybro Vikings IF hälsar Markus varmt välkommen tillbaka till föreningen!

Markus Palmberg blir Viking Supports supporterspelare

Säsongen 2017/18 blir det Markus Palmberg som blir Viking Supports supporterspelare och ordförande Jonas Johansson tror att det blir en mycket bra förstärkning.

– Vi vet att Markus är en bra spelare som bidrog med mycket poäng senast han spelade i Nybro. Vi hoppas givetvis på att han ska komma upp i samma nivå även nästa säsong, säger Jonas.

Bidra till Viking Supports insamling via Swish; 123 512 74 85 eller Bg 5872-2257 och märk insättningen med ”SP”. Alla som bidrar till supporterspelaren får sitt namn med på Viking Supports hemsida. Det finns också möjlighet att bidra i ishallen under säsongen.

Nybro Vikings IF riktar ett stort tack till Viking Support som återigen ställer upp med att bidra till en supporterspelare!