Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Lös Medlemskap & Säsongskort – På fredag släpps biljetterna för grundserien!

Lös Medlemskap & Säsongskort – På fredag släpps biljetterna för grundserien!

Publicerat

Fredag den 30 september är det hemmapremiär i Liljas Arena när Nybro Vikings ställs mot Karlskrona HK. På fredag den 16 september släpps biljetterna för samtliga hemmamatcher i grundserien – se till att lösa säsongskort innan dess!

I Liljas Arena är det i nuläget 509 säsongskort sålda. På fredag den 16 september släpps biljetterna för grundserien – om du vill säkra bästa möjliga plats i Liljas Arena så rekommenderar Nybro Vikings att göra det innan fredag. Ny säsongskortstagare? Köp ditt säsongskort direkt via biljettsystemet – enkelt, snabbt och smidigt. Klicka här för att köpa säsongskort! Du kan även kontakta Nybro Vikings kansli för att köpa säsongskort.

Nybro Vikings har i nuläget 982 medlemmar. Under säsongen 2021/2022 slogs rekord i antal medlemmar när hela 1 117 personer löste medlemskap! Vi kan inte nog trycka på hur viktigt det är att så många som möjligt löser medlemskap. Visst vore det härligt att slå rekord på nytt? Bli medlem i Nybro Vikings på ett smidigt och snabbt sätt genom att klicka här!

Även under säsongen 2022/2023 hittar du medlemskort och säsongskort i Nybro Vikings appen som finns att ladda ned via App Store och Google Play. Vid frågor kring medlemskap och säsongskort kan du kontakta Johan Hermansson på kansliet, tel 070 482 35 70 alt. mejla Johan.