Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Lördagshockey i Liljas Arena – Derby och Hyllning till Jonny Ågren!

Lördagshockey i Liljas Arena – Derby och Hyllning till Jonny Ågren!

Publicerat

Det finns lediga biljetter att boka till hemmamatchen mot Kalmar HC den 19 februari i Liljas Arena. Utöver derbyt ska också en av Nybro Vikings största spelare genom tiderna Jonny Ågren få sin tröja hissad i Liljas Arena!

På lördag den 19 februari spelas derbyt i Allettan Södra mellan Nybro Vikings och Kalmar HC. Före nedsläpp ska en stor legendar i Nybro Vikings hyllas och det är #36 Jonny Ågren som ska få sitt klassiska tröjnummer för evigt pensionerat i Liljas Arena. Hyllningsceremonin beräknas påbörjas ett par minuter före kl. 18.00 och nedsläpp i derbyt blir sedan vid 18.10.

Jonny Ågren ståtar med 632 matcher i föreningens färger. På dessa matcher har han gjort 240 mål och 211 assist – totalt 451 poäng – för Nybro Vikings. Han var med på resan från division 2 till Hockeyallsvenskan och har representerat föreningens representationslag under 18 säsonger. Få spelare har rivit ned så mycket applåder i Victoriahallen som Jonny Ågren, som blev klubben trogen under i stort sett hela sin aktiva spelarkarriär. Med det är han en av de största i föreningens historia!

Se till att ta dig till Liljas Arena! Det ska bli en kväll att minnas för Jonny Ågren och se till att du ger honom dina hyllningar från läktarplats. Om du som säsongskortstagare ej har möjlighet att komma på matchen så får du gärna meddela Nybro Vikings detta.

Köp din biljett här!