Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Linköping tog hem Viking Cup!

Linköping tog hem Viking Cup!

Publicerat

Under helgen spelades klassiska Viking Cup i Liljas Arena. Nybro Vikings Team 10 och sju inbjudna lag – IK Oskarshamn, Karlskrona HK, Kalmar HC, Helsingborgs HC Blå och Vit, Linköping HC samt Kristianstad IK – stod för underhållningen där tillslut Linköping HC stod som segrare. Vi säger stort grattis till Linköping HC. Härligt kämpat!

Nybro Vikings Team 10’s Coach Thomas Hallbing berättar om cupen.

– Cupen har varit toppen på många sätt. Alla inblandade har gjort ett fantastiskt arbete med att serva och se till att alla deltagande lag och besökare i hallen har haft en toppenhelg. Detta har vi fått bekräftat på många sätt där dom berömmer allt från ishallen i sig, upplägg för spelare och ledare, förnödenheter och logi. Vi är väldigt nöjda. Viktigt för cupen är att isschemat håller och detta har rullat på helt enligt plan. Vi får skicka ett stort tack till vaktmästarna som kämpat tillsammans med oss.

Nybro Vikings fantastiska mediateam hjälpte oss att livesända hela cupen. De hjälpte oss också så att alla lagen fick uppleva intro med nedsläckt arena, egenvald introlåt samt uppställda på isen till nationalsången. Väldigt häftigt för ungdomarna.

Spelmässigt har vi under tre dagar utkämpat väldigt många bra, tighta och händelserika matcher som tillslut ledde till en fjärdeplats för Nybro Vikings. Linköping HC var oerhört starka genom hela cupen och slutade rättvist som vinnare. Grattis!

Det blev en minnesvärd helg för alla i vårt lag. Väldigt trötta ben nu då de slitit hårt varje match. Det ska spelarna verkligen har en stor eloge för. Nu ser vi fram emot säsongen!

Nybro Vikings Team 10 vill rikta ett stort tack till alla som hjälpte till att göra cupen möjligen även i år och ett stort tack till alla gästande lag! Vi hade riktigt kul!