Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Lindström: ”Bygga vidare på inställningen och viljan”

Lindström: ”Bygga vidare på inställningen och viljan”

Publicerat

Det är tätt mellan matcherna och under söndagseftermiddagen väntar en ny viktig match i Allettan Södra som är inne i slutskedet av serien. Nybro Vikings gästas av Skövde IK i Liljas Arena – Låt oss tillsammans skapa en härlig stämning!

Datum: Söndag den 27 februari
Nedsläpp: 16.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med lagkapten Erik Lindström:

En viktig seger under fredagskvällen mot HC Dalen, hur summerar du matchen?

– Vi kom ut lite passivt men sen tycker jag vi tar över matchen efter halva förstaperioden och behöll kontrollen efter det. Vi hade ett snabbare spel nerifrån och med bättre lösningar än i början och fick även igenom fler skott vilket gjorde att vi fick mer tid i anfallszon och kunde göra några fina mål. Viktigt att vi fick in målet i powerplay fem mot tre i början av den andra perioden. Jag vill även lyfta kedjan med Macklin – Persson – Borg, de hade bra fart och rörelse och var kreativa med puck i anfallszon. Kul att Borg fick göra mål igen, han ligger ju bakom mycket annat vanligtvis!

Ny match mot Skövde under söndagseftermiddagen. Tankar inför matchen?

– Det blir viktigt att inte tumma på något och att bygga vidare på inställningen och viljan som fanns mot Dalen. Vi går för seger.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!

I truppen saknas Markus Västilä och Janne Väyrynen. Frågetecken också för Axel Lindströms medverkan.